Zranenie Garnacha je vážnejšie, ako sa zdalo. Nepomôže United a ani Argentíne

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Zranenie Garnacha je vážnejšie, ako sa zdalo. Nepomôže United a ani Argentíne

Moment, ktorý vyradil z hry Garnacha.
Moment, ktorý vyradil z hry Garnacha.Profimedia
Argentínsky futbalista Alejandro Garnacho (18) sa zranil v nedeľňajšom zápase Manchestru United so Southamptonom (0:0) a čaká ho dlhšia pauza.

Osemnásťročný útočník musel ísť predčasne z ihriska sedemnásť minút po tom, čo nastúpil zo striedačky. Zranenie mu spôsobil zákrok Kylea Walkera-Petersa. Zatiaľ nie je známe, ako dlho bude pauzovať, no Garnacho na instagrame uviedol, že vynechá "najbližšie zápasy" United a nebude hrať ani za Argentínu v príprave s Panamou a Curacaom. Od trénera Scaloniho dostal premiérovú pozvánku.

"Je zložité vyjadriť slovami, čo v súčasnosti cítim. Nebudem schopný pomôcť môjmu tímu ani spoluhráčom v nadchádzajúcich zápasoch a veľmi dôležitej časti tejto sezóny pre Manchester. Zároveň som sklamaný, že sa nezúčastním zrazu seniorského tímu reprezentácie, čo je pre mňa veľká pocta a bol by to skvelý okamih pre moju rodinu. Toto je súčasť našej profesie a futbalu, avšak v hlave som nastavený už na svoj návrat a rekonvalescenciu. Boh ma naučil nikdy sa nevzdávať a spravím všetko pre to, aby som sa vrátil silnejší a lepší," uviedol vo svojom príspevku.

Talentovaný mladík absolvoval debut v drese Manchestru vlani v apríli a odvtedy odohral v prvom tím 31 zápasov, strelil štyri góly a pridal päť asistencií.