Hrôzostrašné vystúpenie Tottenhamu, od Newcastlu schytal šesť gólov

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Hrôzostrašné vystúpenie Tottenhamu, od Newcastlu schytal šesť gólov
Tottenham zlyhal na celej čiare.
Tottenham zlyhal na celej čiare.Profimedia
Futbalisti londýnskeho Tottenhamu by na nedeľný duel 32. kola anglickej Premier League s Newcastlom United najradšej zabudli. O výprasku 1:6 sa bude ešte dlho hovoriť. V druhom zápase zdolal West Ham takisto jednoznačne Bournemouth 4:0.

Newcastle United - Tottenham 6:1 (5:0)

Góly. 2. a 9. Murphy, 6. Joelinton, 19. a 21. Isak, 67. Wilson - 49. Kane

Kde začať? Asi tam, kde skončil tréner Antonio Conte. Taliansky stratég dlhodobo kritizoval pomery v mužstve, výsledkom čoho je hľadanie nového stáleho kormidelníka. Ten bude mať pred sebou kopu práce, pretože zverenci Cristiana Stelliniho totálne vybuchli na ihrisku Newcastlu United.

Domáci snívajú o účasti v budúcoročnej edícii Ligy majstrov a chceli napraviť zaváhanie s Aston Villou. Po dvoch zásahoch Murphyho, Isaka a góle Joelintona svietilo v 21. minúte na tabuli šokujúce skóre 5:0. United boli pri chuti, avšak možno im hostí prišlo trochu ľúto a ubrali z plynu. V 49. minúte korigoval debakel Kane, o necelých 20 minút neskôr ale pridal šiesty zásah Wilson. "Straky" sa posunuli na tretie miesto v tabuľke, Tottenham ostáva piaty.

Bournemouth - West Ham United 0:4 (0:3)

Góly: 5. Antonio, 12. Paquetá, 43. Rice, 72, Fornals

Ďalší celok z Londýna prežil diametrálne odlišný duel než Tottenham a Bournemouthu nasúkal štyri góly, pričom piaty v závere súboja neuznal systém VAR. Hosťom patrí po trojbodovom zápise 13. priečka, domáci tím je pätnásty.