Kapitán Liverpoolu na odchode. Henderson sa ústne dohodol s Al-Ettifaq

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Kapitán Liverpoolu na odchode. Henderson sa ústne dohodol s Al-Ettifaq

Sterdopoliar Liverpoolu Jordan Henderson smeruje do saudskoarabskej súťaže.
Sterdopoliar Liverpoolu Jordan Henderson smeruje do saudskoarabskej súťaže.Profimedia
Veterán Liverpoolu Jordan Henderson podľa posledných informácií súhlasil, že sa v prebiehajúcom prestupovom okne pripojí k saudskoarabskému klubu Al-Ettifaq.

Už niekoľko dní sa šíria fámy o budúcnosti 33-ročného hráča, ktorý údajne dostal obrovskú ponuku zo Saudskej Arábie. Stojí za zmienku, že Al Ettifaq nedávno prilákal ikonického kapitána Liverpoolu Stevena Gerrarda ako svojho nového manažéra. 

Zdá sa, že legenda klubu "The Reds" si za prvý podpis stanovila získanie svojho bývalého spoluhráča zo stredu poľa. Jordan Henderson pôsobí v Liverpoole od roku 2011, keď prestúpil zo Sunderlandu. Na konte má 492 zápasov, v ktorých strelil 33 gólov a pridal 61 asistencií. 

Henderson oslavuje zisk FA Cupu s Liverpoolom
Henderson oslavuje zisk FA Cupu s LiverpoolomProfimedia

Podľa Daily Mail sa predpokladá, že Al Ettifaq ponúkol Hendersonovi približne 800 000 eur týždenne. Fabrizio Romano, prestupový guru, tvrdí, že dohoda bola akceptovaná, čo znamená, že sa obe strany ústne dohodli. 

Jürgen Klopp bol údajne informovaný o rozhodnutí svojho kapitána, ale teraz prichádza najdôležitejšia fáza transferu - musia sa dohodnú oba kluby. Liverpool odmieta prísť o svoju oporu bez finančnej kompenzácie. Pravdepodobne budú požadovať minimálne 25 miliónov eur.