Klopp sa modlí, aby sa nikto ďalší nezranil. Pri početnom lazarete si želá kúsok šťastia

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Klopp sa modlí, aby sa nikto ďalší nezranil. Pri početnom lazarete si želá kúsok šťastia

Kloppovo mužstvo trápi množstvo zranení.
Kloppovo mužstvo trápi množstvo zranení.Reuters
Liverpool si Joea Gomeza (26) zabalí do deky a bude sa modliť, aby sa obranca nestal ďalším prírastkom v rozšírenej kríze zranení klubu z Premier League, prezradil manažér Jürgen Klopp (56).

Kostas Tsimikas z utrpel v sobotu pri remíze 1:1 s Arsenalom zlomeninu kľúčnej kosti, takže mužstvo od rieky Merseyside nemá na ľavom kraji obrany veľa možností, pričom prvý obranca Andy Robertson je tiež mimo hry pre zranenie ramena. S najväčšou pravdepodobnosťou bude naľavo zaskakovať pravák Gomez, kým sa neuzdraví Robertson. 

"Je to pre nás, samozrejme, veľmi ťažké, naozaj ťažké. Občas sa vám prihodí zranenie a my akceptujeme všetky, ale zlomená kľúčna kosť je niečo iné. Jednoducho rekonvalescencia trvá dlho," povedal Klopp novinárom pred utorkovým súbojom proti Burnley na Turf Moor.

Aktuálna tabuľka Premier League.
Aktuálna tabuľka Premier League.Flashscore

"To isté s Robertsonom, síce odlišné zranenie, ale rovnako si pýta dlhý čas na zotavenie. Všetci vieme, že v takýchto chvíľach potrebujeme aj šťastie, aby sme to zvládli. Nastúpi tam Gomez. Musíme sa iba uistiť, že ho zabalíme do dobrej deky, aby bol pripravený na zápasy," zavtipkoval nemecky šéf lavičky. 

Liverpool je v tabuľke druhý, najbližšie sa stretne s devätnástym nováčikom Burnley, ktoré v poslednom ligovom dueli zdolalo Fulham 2:0 a odlepilo sa od dna. Klopp zdôraznil, že verí, že súper je lepší než ako ukazujú jeho doterajšie výsledky. "Sledoval som dosť veľa ich súbojov a som ohromený tým, ako si vedú. V sobotu boli odmenení."

Posledné výsledky Liverpoolu.
Posledné výsledky Liverpoolu.Flashscore

"Vieme, že ak raz vyhráte a máte šancu hrať o tri dni znova, budete chcieť znova zvíťaziť a presne to očakávame. Okrem toho aj dobrú atmosféru. Radšej by sme mali byť a aj budeme pripravení," uzavrel lodivod "The Reds". 

Burnley - Liverpool (utorok, 18:30)