Klubové legendy kritizujú herný prejav tímu United. Začína to byť trápne, tvrdí Scholes

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Klubové legendy kritizujú herný prejav tímu United. Začína to byť trápne, tvrdí Scholes

United odišli naprázdno aj z Londýna.
United odišli naprázdno aj z Londýna.Reuters
Bývalí hráči Manchestru United Paul Scholes (49) a Gary Neville (48) vyjadrili sklamanie z výkonu svojho klubu po tom, čo zverenci Erika ten Haga (53) v sobotu podľahli West Hamu 0:2.

Jarrod Bowen a Mohammed Kudus z strelili na London Stadium góly v druhom polčase a odsúdili United na 13. prehru vo všetkých súťažiach. Pre klub z Old Traffordu je to najviac neúspechov v období od začiatku ročníka po čas Vianoc od roku 1930, keď vypadli z najvyššej súťaže.

"Red Devils", ktorí sú v tabuľke na ôsmej priečke a na prvú štvorku strácajú osem bodov, majú problémy aj pred bránkami oponentov - prvýkrát od sezóny 1992/93 nedokázali skórovať v štyroch dueloch za sebou v rámci všetkých súťaží. V 18 ligových predstaveniach zaznamenal totožný počet gólov, menej dal iba posledný Sheffield. Sedemkrát vyšli United v Premier League strelecky naprázdno.

"Na hráčov míňate veľa peňazí a očakávate od nich omnoho viac. Najjednoduchšie je vo futbale trénovať obranu, najťažšie je naučiť strieľať góly. Práve to musí prísť od hráčov, vážne im to chýba. Začína to byť trápne, kreativita je veľký problém," povedal bývalý stredopoliar Scholes pre TNT Sports.

Bývalý obranca Neville poukázal na nekonzistentnosť United a pre Sky Sports povedal: "Vôbec ma to neprekvapuje. To, čo vidíme od tohto tímu, pod akýmkoľvek manažérom za posledných sedem alebo osem rokov, je takmer rovnaké. Nemôžete im veriť, sklamú vás. Dajú vám záblesk nádeje a potom idú a prehrajú zápas, ktorý by prehrať nemali. Sledujeme nekonzistentnú partiu. Nedôslednosť je naozaj zlá vlastnosť, a to vo všetkých oblastiach života." United najbližšie hostia v utorok v ligovom súboji tretiu Aston Villu.

Postavenie United v tabuľke Premier League.
Postavenie United v tabuľke Premier League.Flashscore