Maródka Liverpoolu sa rozrastá, Alexander-Arnold si zranil koleno

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Maródka Liverpoolu sa rozrastá, Alexander-Arnold si zranil koleno

Alexander-Arnold by sa mohol vrátiť na konci januára.
Alexander-Arnold by sa mohol vrátiť na konci januára.Reuters
Zoznam absencií hráčov Liverpoolu je znovu o niečo bohatší. Pravý obranca Trent Alexander-Arnold (25) si privodil zranenie kolena, ktoré ho vyradí na niekoľko týždňov, potvrdil v utorok asistent manažéra Pepijn Lijnders (40).

Anglický reprezentant v tejto sezóne nastúpil za Liverpool v 18 zápasoch Premier League. Zranenie utrpel počas nedeľňajšieho víťazstva 2:0 v treťom kole FA Cupu na pôde Arsenalu.

"Trent si podvrtol koleno. Má teda trochu natrhnutý bočný väz v kolene a bude potrebovať čas na zotavenie. Dúfam, že to budú len tri týždne, pričom medzitým bude zimná prestávka," povedal Lijnders  novinárom. "The Reds" majú na pláne medzi stredajším semifinále Ligového pohára proti Fulhamu a ďalším ligovým zápasom na pôde Bournemouthu 11-dňovú pauzu.

"Veríme, že sa dokáže vrátiť tam, kde bol. Bol kľučovým hráčom vo všetkých dueloch a bol to práve on, kto pre nás neustále tvoril hru z hĺbky poľa a dodával tímu vysokú flexibilitu. Bude nám naozaj chýbať," povedal Kloppov asistent o obrancovi, ktorý v aktuálnom ligovom ročníku strelil dva góly a pridal tri asistencie.

Angličan je tak ôsmym futbalistom na menoslove hráčov, s ktorými nemecký lodivod nemôže v najbližšej dobe počítať. Pre zranenie či reprezentačné povinnosti chýbajú aj Robertson, Tsimikas, Matip, Alcantara, Szoboszlai, Salah a Endo. Najbližšie sa klub z Anfield Road predstaví 10. januára v spomínanom boji o postup do finále Ligového pohára proti Fulhamu. Odveta je na programe o dva týždne neskôr.