Nie je vhodný čas hrať proti United, hovorí Pochettino. Oba tímy chcú byť inde

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Nie je vhodný čas hrať proti United, hovorí Pochettino. Oba tímy chcú byť inde

Mauricio Pochettino neberie Manchester United na ľahkú váhu.
Mauricio Pochettino neberie Manchester United na ľahkú váhu.Profimedia
Manchester United je síce v centre pozornosti médií v súvislosti s problémami v šatni, ale manažér Mauricio Pochettino (51) si nemyslí, že je vhodný čas na stretnutie s týmto súperom.

Zatiaľ čo "Blues" idú do stredajšieho zápasu po domácom víťazstve 3:2 nad Brightonom, tak United v sobotu nestačili na Newcastle. Manažér Erik ten Hag medzitým poprel fámy o nespokojnosti vo svojom tíme.

"Myslím si, že oba tímy sú na podobnej úrovni v situáciách, kde nechcú byť. Napriek tomu si nemyslím, že je dobrý čas, aby sme hrali proti Manchestru United. Čaká nás kvalitný tím. Vyhrať chcú oni aj my. My si túžime udržať formu a stavať na stretnutí s Brightonom," nechal sa počuť Pochettino.

Aktuálna tabuľka Premier League.
Aktuálna tabuľka Premier League.Flashscore

"Je pre nás dôležité, aby sme v tabuľke boli na vyšších priečkach," doplnil. Pochettino odmietol hovoriť o situácii v United a radšej sa pozrel na vlastný klub. "Nebudem hovoriť o iným mužstvách. Zaujímam a sústredím sa o náš projekt, v ktorom som šťastný. Nachádzame sa v procese, ktorý sa nedá porovnávať s inými tímami. Budujeme niečo, v čo veríme, že bude úžasné. Snažíme sa vytvoriť niečo, čo chceme a to potrebuje čas," vyjadril sa.

Argentínčan mal slová podpory a spomienky na ten Haga ako bývalého manažéra Ajaxu. "Je to fantastický tréner. Pamätám si, keď som bol v Tottenhame a hrali sme proti nemu semifinále Ligy majstrov. Myslím si, že je dobré vidieť ho po štyroch rokoch, pretože odvtedy sme už nemali to potešenie," dodal.

Tréner Londýnčanov potvrdil, že dlhodobo absentujúci LaviaNkunku stále nie sú k dispozícii, zatiaľ čo v stredu budú chýbať aj MaduekeUgochukwuChelsea je v tabuľke Premier League na desiatom mieste so ziskom 19 bodov a päť bodov za Manchestrom United, ktorý je siedmy.