Príchod Kovačiča im nestačí. Zlákajú Citizens oporu stredu poľa Barcelony?

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Príchod Kovačiča im nestačí. Zlákajú Citizens oporu stredu poľa Barcelony?

Zamieri Holanďan do Premier League?
Zamieri Holanďan do Premier League?Profimedia
Po strate Ilkaya Gündogana (32), ktorý nedávno prestúpil do Barcelony, hľadá Manchester City náhradu. Angličania síce podpísali Matea Kovačiča (29), ale Pep Guardiola (52) bude potrebovať ešte jednu možnosť výberu do zostavy.

City bolo v hre o podpis Declana Ricea predtým, ako sa anglický reprezentant rozhodol prestúpiť do Arsenalu. Vedenie klubu sa však pohlo ďalej a svoju pozornosť zameralo na jedného z Gündoganových už súčasných spoluhráčov.

Podľa denníka The Express zvažuje klub z Etihad Stadium ponuku 90 miliónov libier za Frenkieho de Jonga. Holanďan, ktorý bol minulé leto blízko k odchodu, mal vynikajúcu sezónu 2022/23 a pomohol Kataláncom získať prvý titul v La Lige za posledné štyri roky.

Stredopoliar sa minulý rok takmer pripojil k Manchestru United, ale teraz sa zdá, že záujem o jeho služby výrazne prejaví mestský rival. Niekdajší hráč Ajaxu už skôr vyhlásil, že toto leto chce zostať v Barcelone, ale "Citizens" by v priebehu niekoľkých nasledujúcich týždňov určite mohli otestovať odhodlanie futbalistu i celku z Camp Nou.

De Jong zasiahol v sezóne 2022/23 do 33 ligových duelov
De Jong zasiahol v sezóne 2022/23 do 33 ligových duelovFlashscore