Ronaldo proti Messimu nenastúpi, portugalská hviezda je zranená

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ronaldo proti Messimu nenastúpi, portugalská hviezda je zranená

Fanúšikovia sa na pikantný súboj tešili márne.
Fanúšikovia sa na pikantný súboj tešili márne.Profimedia
Portugalský útočník Cristiano Ronaldo (38) je zranený a nebude hrať za svoj Al-Nassr v prípravnom stretnutí proti americkému Interu Miami.

Potvrdil to tréner saudskoarabského tímu Luis Castro. Pätnásobný víťaz Zlatej lopty má svalové problémy. "Zápas Ronalda proti Messimu neuvidíme. Cristiano je v poslednej fáze svojej rekonvalescencie. Veríme, že v najbližších dňoch začne trénovať so zvyškom tímu, ale v tomto stretnutí bude absentovať," prezradil portugalský kouč.

Dve legendy svetového futbalu proti sebe nastúpili zatiaľ naposledy 19. januára 2023, keď sa uskutočnil priateľský zápas francúzskeho PSG a výberu najväčších hviezd saudskoarabskej súťaže. Portugalčan sa presadil dvakrát, Argentínčan raz. Po divokej prestrelke 5:4 sa z výhry tešil európsky klub.

Prípravný zápas sa uskutoční už vo štvrtok večer.
Prípravný zápas sa uskutoční už vo štvrtok večer.Flashscore

Inter Miami sa na svetovom turné pripravuje na štart novej sezóny MLS, ktorá sa začína koncom februára. Zatiaľ remizoval so Salvádorom a dvakrát prehral v dueloch s Dallasom a Al-Hilalom. Okrem štvrtkového stretnutia s Al-Nassrom ho ešte čakajú All-Stars výber ligy z Hongkongu, japonský tím Vissel Kobe a nakoniec argentínsky celok Newells Old Boys, kde Messiho kariéra odštartovala.

Saudskoarabská súťaž má od záveru decembra prestávku, naplno sa rozbieha až 15. februára. Al-Nassr sa nachádza na druhom mieste tabuľky so sedembodovou stratou na vedúci Al-Hilal. Ronaldo je s 20 gólmi v 19 stretnutiach najlepším strelcom súťaže a zároveň jej najlepší nahrávač (9).

Al-Nassr - Inter Miami