Skúsený harcovník Willian, radosť Taverniera. Pedro využil šancu na jednotku

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Skúsený harcovník Willian, radosť Taverniera. Pedro využil šancu na jednotku

Záložník Bournemouthu Marcus Tavernier oslavuje.
Záložník Bournemouthu Marcus Tavernier oslavuje.Flashscore/Profimedia
Flashscore Správy vám od začiatku aktuálnej futbalovej sezóny prinášajú novinku v podobe pravidelných zostáv Niké lige, slovenských legionárov či Ligy majstrov. Keďže sa tieto rubriky tešia mimoriadnemu záujmu, do nášho portfólia pridávame ďalšiu - zameranú na nasledovanejšiu súťaž sveta Premier League. Začíname magickým číslom 13.
Zostava týždňa Premier League.
Zostava týždňa Premier League.Flashscore

Brankár:

André OnanaManchester United (8.4)

Manchester United sa začal dostávať do formy vďaka trom víťazstvám v rade a brankár Onana zaznamenal tretie čisté konto po sebe. Kamerunský internacionál bol vynikajúci pri víťazstve červených diablov 3:0 na pôde Evertonu, keď domácich odstavil šiestimi zákrokmi.

Obrancovia:

Trent Alexander-Arnold, Liverpool (8.2)

Pre Trenta Alexandra-Arnolda to bolo náročné popoludnie, keď sa musel popasovať s Jeremym Dokuom, pretože Liverpool remizoval  1:1 s Mancestrom City. Bola by to ťažká úloha pre každého pravého obrancu, ale aj tak sa ukázal ako dôležitý hráč, keď potiahol svoj tím po otvorení  skóre v podaní Erlinga Haalanda. Alexander-Arnold dostal prihrávku pri okraji ihriska a strelou do vzdialenejšieho rohu sa postaral o deľbu bodov.

Pau TorresAston Villa (8.2)

Pau Torres zažil veľmi príjemné popoludnie, keď Aston Villa vyhrala nad zraneniami sužovaným Tottenhamom 2:1. Španiel vyhral sedem súbojov, ale jeho najväčším prínosom bola prudká hlavička, ktorou Villa vyrovnala ešte pred koncom prvého dejstva.

Oleksandr Zinčenko(Arsenal) (8.3)

Zinčenko bol najlepším hráčom Arsenalu pri víťazstve nad Burnley a Ukrajinec to dokázal opäť, keď "Gunners" zdolali Brentford 1:0. Futbalista skompletizoval 70 prihrávok, vytvoril si dve šance a rozhodujúcim zákrokom na bránkovej čiare nepustil do hry Neala Maupaya.

Stredopoliari: 

Anthony GordonNewcastle (8.3)

Neúnavný výkon Anthonyho Gordona pomohol zraneniami sužovanému Newcastlu k vysokému víťazstvu 4:1 nad Chelsea. Gordon sa zapojil do diania v druhom polčase, najprv pripravil gól Jamaala Lascellesa a potom sám našiel sieť nízkym zakončením do vzdialeného rohu. Medzičasom spôsobil aj vylúčenie Reecea Jamesa, pravý obranca Chelsea nestačil na jeho rýchle nohy a putoval pod sprchy.

Marcus Tavernier Bournemouth (9.2)

Zdá sa, že forma Bournemouthu sa v poslednom čase rozbehla a výkony Marcusa Taverniera sú jej kľúčovou súčasťou. Tento 24-ročný hráč dvakrát skóroval pri víťazstve "Cherries" 3:1 na ihrisku Sheffieldu United.

Pascal GrossBrighton (8.6)

Víťazstvo Brightonu 3:2 na pôde Nottinghamu Forest bolo ich prvým v Premier League od septembra a Pascal Gross mal na priebeh stretnutia veľký vplyv. Nemecký stredopoliar vytvoril pre svojich spoluhráčov šesť šancí a pripísal si dve asistencie, keď v prvom polčase prihral Evanovi Fergusonovi a Joaovi Pedrovi.

WillianFulham (8.5)

Willian sa v pondelok večer postaral o tri body pre Fulham, ktorý zdolal Wolves 3:2. 35-ročný veterán ukázal svoju spoľahlivosť, keď premenil obe penalty udelené pre "Cottagers".

Morgan Gibbs-WhiteNottingham (9.0)

Možno skončil na strane porazených, ale Morgan Gibbs-White bol pre Forest proti Brightonu obrovskou hrozbou. V ofenzíve sa 23-ročný hráč ukázal ako nebezpečný, keď si vytvoril štyri šance a zaznamenal 13 dotykov v šestnástke súpera, pričom premenil aj pokutový kop.

Jérémy DokuManchester City (8.7)

Doku bol pri remíze City s Liverpoolom skvelý a Alexanderovi-Arnoldovi narobil v defenzíve poriadne starosti. Zdá sa, že tento 21-ročný krídelník bol všade na ľavom krídle, pričom skompletizoval neuveriteľných 12 driblingov a vytvoril si štyri šance - v oboch prípadoch išlo o maximum zápasu. V obrane vyhral 18 súbojov.

Útočník: 

João Pedro, Brighton (9.5)

Pedro nastúpil proti Forestu ako náhradník a po zranení Ansu Fatiho využil svoju príležitosť. Dvakrát skóroval pri víťazstve "Seagulls" a získal hodnotenie 9,5 - najvyššie v tomto týždni. Brazílčan najprv po výbornej prihrávke Grossa hlavičkoval a potom v druhom polčase premenil penaltu.