Ten Hag sa o svoju prácu neobáva. Som tu, aby som vyhrával, vraví pred bojom s Liverpoolom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ten Hag sa o svoju prácu neobáva. Som tu, aby som vyhrával, vraví pred bojom s Liverpoolom

Holanďanov tím mieri tento víkend na Anfield Road.
Holanďanov tím mieri tento víkend na Anfield Road.Reuters
Manažér Manchestru United Erik ten Hag (53) trvá na tom, že sa neobáva o udržanie si svojej práce napriek rastúcemu tlaku po niekoľkých ťažkých prehrách v jednej z najhorších sezón tímu za posledné obdobie.

Ďalšie trápenie by mohlo nastať v nedeľu, keď United, ktorí sú v tabuľke na šiestom mieste, cestujú na Anfield Road bez zraneného obrancu Maguirea, aby hrali s lídrom Premier League Liverpoolom.

"Nemáme žiadne obavy. Pretože som tu, aby som vyhrával a musím dosiahnuť, aby mužstvo hralo lepšie. Ak aj hráte dobre, tak ani potom dobré nie je dosť dobré," zhodnotil a smerom k boju s "The Reds" dodal:

"Teraz sme nekonzistentní, takže musím pracovať na tom, aby hráči dokázali hrať dlhšie na vysokej úrovni. Postavíme tím, ktorý môže byť schopný konkurovať. Som presvedčený, že môžeme mať mužstvo, ktoré dokáže vyhrať."

United minulý víkend utrpeli potupnú domácu porážku 0:3 od Bournemouthu a v utorok v Lige majstrov prehrali s Bayernom Mníchov, čo ich vyradilo z Európy. Maguire, najlepší hráč Premier League za mesiac november, opustil ihrisko so zranením slabín. Holandský kouč uviedol, že anglický stopér nebude k dispozícii na stretnutie s Liverpoolom.

V minulej sezóne boli United na Anfielde zdemolovaní pomerom 0:7, ale ten Hag trval na tom, že tentoraz bude jeho tím bojovať oveľa viac. "Musíme sa z toho aj poučiť a v nedeľu môžeme dokázať, že sme tak aj urobili. Myslím si, že každý je veľmi motivovaný, keď ide na Anfield. Je to skvelé miesto. Vieme, že to bude ťažké, ale myslím si, že každý špičkový futbalista sa chce v tejto výzve presadiť."

Veľkú časť sklamania okolo utorkovej prehry s Bayernom tvoril nedostatok šancí. Klub z Old Traffordu mal jednu strelu na bránu a prakticky žiadnu príležitosť si nevytvoril Rasmus Hojlund, ktorý v Lige majstrov strelil päť gólov, ale v ligovom prostredí má v tejto sezóne na konte nulu.

"Skóroval na najvyššej úrovni - v Lige majstrov dal päť gólov, čo je od mladého hráča obrovský výkon. Nie je veľa takých, ktorí to dokážu. Má potenciál, to si uvedomujeme. V Premier League bude dávať góly. Vidím, ako sa mu to darí na tréningu," vravel kouč.