Terry sa uchádzal o trénerské miesto v Premier League. Potešilo ho každé odmietnutie

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Terry sa uchádzal o trénerské miesto v Premier League. Potešilo ho každé odmietnutie

John Terry prezradil v podcaste svojho bývalého spoluhráča viacero zaujímavostí.
John Terry prezradil v podcaste svojho bývalého spoluhráča viacero zaujímavostí.AFP
Legenda Chelsea John Terry (42) sa nedávno zúčastnil rozhovoru v podcaste svojho bývalého spoluhráča Johna Obiho Mikela. Počas debaty prezradil, že bol blízko trénovania Newcastle. A nevynechal i ďalšie zaujímavosti.

Terry, ktorý bol asistentom trénera Deana Smitha v Aston Ville, uviedol, že pred niekoľkými rokmi sa zúčastnil pohovoru o prácu v Newcastle United. Bol jedným z mien spájaných s týmto postom, keď Stevea Brucea vyhodili vtedajší saudskoarabskí majitelia klubu.

"Keď som odišiel z Villy, uchádzal som sa o dve alebo tri stoličky. Bol som na pohovore v Newcastli a predtým na niekoľkých ďalších pohovoroch, ktoré nedopadli podľa predstáv," prezradil 78-násobný reprezentant "Albionu" v podcaste "Obi One" Johna Obiho Mikela.

"Bol to pre mňa naozaj dobrý proces, pretože sedíte na tých stretnutiach a hovoríte si, že vlastne som mimo a teší ma, že som to nedostal. Jednoducho sa učíte, ako sa na týchto stretnutiach prezentovať," nadviazal 42-ročný bývalý stopér "The Blues".

V drese Chelsea strávil John Terry prakticky celú svoju kariéru, odkedy do nej prešiel z mládeže West Hamu. Radoval sa z triumfu v Lige majstrov, piatich titulov Premier League, rovnako piatich FA Cupov či Európskej ligy. Svoje skúsenosti z trávnika chce zúročiť na trénerskej lavičke.

"Spočiatku som nešiel do League One, pretože som o nej veľa nevedel. Nikdy som tam nehral. Preto som skončil v Championship, pretože som tam odohral sezónu, trénoval pár rokov a plne chápal fungovanie. V League One som skúšal dve miesta, ale ani jedno som nedostal," pokračoval v spomínaní na neúspešné pracovné pohovory. 

Na záver prezradil aj dôvod, ktorý u viacerých fanúšikov vyvoláva bizarné pocity. "Zaujímavé je, že majitelia tímov, v ktorých som chcel pracovať, mi povedali, že chcú hrať ako Manchester City. Nikto nemôže hrať ako City. Dokonca ani Chelsea," uzavrel bývalý futbalista, ktorý za "The Blues" zaznamenal 717 zápasov. Aktuálne pracuje pri mládeži svojho dlhoročného klubu.