Verratti mieri do Kataru, Saudov odmietli aj Lewandowski, Alaba či De Bruyne

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Verratti mieri do Kataru, Saudov odmietli aj Lewandowski, Alaba či De Bruyne

Verratti je blízko k prestupu do katarského tímu Al Arabi.
Verratti je blízko k prestupu do katarského tímu Al Arabi.Profimedia
Renomovaný novinár Fabrizio Romano informuje, že taliansky záložník Marco Verratti (30) sa čoskoro oficiálne stane hráčom katarského klubu Al-Arabi.

Arabský klub sa už mal dohodnúť na podmienkach s hráčom a ten do 24 hodín pristane v Dohe. PSG súhlasilo s odstupným 45 miliónov eur. Verratti pôsobí v hlavnom meste Francúzska už od roku 2012 - prišiel z materskej Pescary. V Ligue 1 vyhral deväť titulov, s národným tímom Talianska sa stal majstrom Európy. 

Do Al-Arabi z PSG nedávno zamieril aj obranca Abdou Diallo alebo bývalý hráč tohto klubu i napríklad Barcelony - záložník Rafinha. Zotrvať v Parku Princov sa rozhodol Julian Draxler. O toho mal eminentný záujem iný katarský celok Al-Ahli SC, lenže Nemec radšej bude plniť pozíciu náhradníka.

Fabrizio Romano informoval aj o tom, že lukratívne ponuky zo Saudskej Arábie odmietli Robert Lewandowski, Kevin De Bruyne a David Alaba. Všetci chceli zostať vo svojich súčasných kluboch, teda v Barcelone, Manchestri City a Reale Madrid. Al-Ittihad sa v posledný deň prestupového obdobia snažil získať Richarlisona, prestup nevyšiel.

Romelu Lukaku mohol v lete posilniť West Ham, kde ho na hosťovanie ponúkla Chelsea, ale túto možnosť tréner David Moyes odmietol. Belgický útočník nakoniec odišiel do rímskeho AS. Po ročnom pôsobení v Borussii Dortmund mieri skúsený francúzsky útočník Anthony Modeste na prekvapivú adresu, finalizuje sa jeho presun do egyptského tímu Al Ahly.