Werner sa vracia na miesto činu. Do konca sezóny bude hosťovať v Tottenhame

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Werner sa vracia na miesto činu. Do konca sezóny bude hosťovať v Tottenhame

Werner mení pôsobisko.
Werner mení pôsobisko.Tottenham Hotspur
Nemecký futbalista Timo Werner (27) si opäť zahrá v Premier League. Útočník strávi zvyšok aktuálneho ročníka na hosťovaní v Tottenhame, súčasťou dohody je aj opcia na trvalý prestup.

Nová šestnástka "Spurs" sa vracia do Londýna po rozpačitom pôsobení v Chelsea. S tímom však počas neho vyhral Ligu majstrov, európsky Superpohár a majstrovstvá sveta klubov. Počas svojho dobrodružstva na Stamford Bridge strelil Nemec 23 gólov v 89 vystúpeniach.

V auguste 2022 sa vrátil do Lipska, kde sa v minulosti stal najlepším strelcom v štyroch sezónach po sebe. Jeho druhý angažmán na známej adrese však ani zďaleka nebol taký úspešný. V drese bundesligistu má na konte celkovo 213 zápasov a 113 presných zásahov.

Na medzinárodnej scéne sa Werner zúčastnil na majstrovstvách sveta 2018 a majstrovstvách Európy 2020, pričom doteraz odohral 57 duelov a zaznamenal 24 gólov. Naposledy si ale obliekol dres "repre" v marci minulého roka. Keďže sa v lete v Nemecku uskutoční EURO, Werner by si rád zvýšil šance na účasť v národnom tíme. Tottenhamu by mal byť k dispozícii už 14. januára proti Manchestru United.