Zápas Bournemouthu s Lutonom sa po kolapse Lockyera odohrá znova

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Zápas Bournemouthu s Lutonom sa po kolapse Lockyera odohrá znova

Futbal išiel v zápase Bournemouthu s Lutonom bokom.
Futbal išiel v zápase Bournemouthu s Lutonom bokom.Profimedia
Vedenie Premier League oznámilo, že zápas Bournemouthu s Lutonom, ktorý bol v sobotu prerušený pre kolaps kapitána hostí Toma Lockyera (29), sa bude hrať od začiatku. Náhradný termín zatiaľ nie je známy.

Kapitán "Hatters" Lockyer skolaboval v 59. minúte sobotňajšieho zápasu na Vitality Stadium po zástave srdca, čo viedlo k prerušeniu za stavu 1:1.

"Zápas bude preložený na neskorší termín v sezóne, pričom dátum bude potvrdený po konzultácii s oboma klubmi neskôr," informuje Premier League.

"Rozhodnutie prerušiť zápas v 59. minúte bolo prijaté spoločne medzi rozhodcami, hráčmi, manažérmi oboch klubov a Premier League," uvádza sa v oficiálnom vyhlásení vedenia najvyššej anglickej súťaže.

Lockyer mal rovnaké problémy v májovom play-off, keď tiež skolaboval a následne podstúpil operáciu srdca. K futbalu sa mohol vrátiť v júni.

"Liga by sa chcela poďakovať lekárskemu personálu a všetkým zúčastneným za rýchlu reakciu na situáciu, ktorá bola pre všetkých mimoriadne nepríjemná. Tomovi želáme, aby sa naďalej zotavoval, v myšlienkach sme s ním, jeho rodinou a všetkými v klube Luton Town FC," znie oficiálne stanovisko PL.