Zápas snov. Mladík Bradley zažiaril gólom i asistenciami: Nevedel som, ako sa mám tešiť

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Zápas snov. Mladík Bradley zažiaril gólom i asistenciami: Nevedel som, ako sa mám tešiť

Bradley zažil na domácom ihrisku gólovú premiéru.
Bradley zažil na domácom ihrisku gólovú premiéru.Reuters
Obranca Conor Bradley (20) bol ústrednou postavou víťazstva futbalistov Liverpoolu nad Chelsea v šlágri 22. kola Premier League. Na výsledku sa podieľal svojím prvým gólom v lige, ku ktorému pridal dve asistencie a z ihriska odchádzal sprevádzaný potleskom zaplnených tribún Anfield Road.

V 23. minúte prihral Bradley z pravej strany Diogovi Jotovi, ktorý sa predral cez dvojicu obrancov a otvoril skóre. Gólový moment mladíka prišiel v 39. minúte, keď sa zapojil do ofenzívnej akcie, na pravej strane si prevzal prihrávku a po rýchlom prieniku krížnou strelou prekonal brankára Alissona.

Tretí "kanadský" bod získal v 65. minúte - presným centrom sa podieľal na góle hlavičkujúceho Szoboszlaia. O tri minúty ho tréner Jürgen Klopp za veľkého potlesku vyše 60-tisíc divákov vystriedal za Trenta Alexandra-Arnolda.

"Je to niečo, o čom som dlho sníval. Som veľmi šťastný. Nemohol som uveriť, keď mi to tam spadlo. Ani som nevedel, ako sa mám tešiť, tak som len šiel k rohovej zástavke a skĺzol som sa po kolenách," skonštatoval futbalista zo Severného Írska. 

Poklonu mladému obrancovi zložil Szoboszlai, ktorý vsietil tretí presný zásah v sezóne. "Hral naozaj dobre. Strelil gól, k tomu dve asistencie. Lepší deň si ani nemohol priať. Sme radi, že ho máme a dúfame, že bude v takýchto výkonoch pokračovať. Musím sa mu poďakovať za môj gól. Nemusel som preň spraviť príliš veľa, pretože tá lopta smerovala priamo na moju hlavu. Bola to pravdepodobne moja prvá hlavička v živote. Dúfam, že prídu aj ďalšie," uviedol maďarský ofenzívny hráč.

Bradley sa trvalejšie presadil do zostavy Liverpoolu od nového roka, pričom "The Reds" zvíťazili v šiestich zo siedmich januárových zápasov. Proti Chelsea odohral 67 minút a Klopp ho stiahol za presvedčivého trojgólového vedenia. V každom z predošlých štyroch duelov si Bradley pripísal minimálne 82 minút a pred nedeľňajším šlágrom Premier League proti Arsenalu sa opäť vypýtal do základu. 

Tabuľka Premier League.
Tabuľka Premier League.Flashscore