Zlepšené výsledky príchodom zranených hráčov? Howe verí, že Newcastle sa zdvihne

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Zlepšené výsledky príchodom zranených hráčov? Howe verí, že Newcastle sa zdvihne

Howe verí, že navrátilci pomôžu Newcastlu stúpať v tabuľke vyššie.
Howe verí, že navrátilci pomôžu Newcastlu stúpať v tabuľke vyššie.Profimedia
Newcastle prehralo posledné štyri ligové zápasy, ale tréner Eddie Howe (46) verí, že keď sa postupne vrátia opory, tak sa výsledky tímu budú iba zlepšovať.

"Straky" sa naposledy v lige tešili ešte 16. decembra, ale počas januára si napravili chuť aspoň v FA Cupe, kde vyradili Sunderland a Fulham. Po dvoch týždňoch by mal byť na utorkový duel proti Aston Ville pripravený paraguajský krídelník Miguel Almirón.

Avšak, stopér Jamaal Lascelles pre zranenie členka do hry nezasiahne. "Veríme, že Miguel bude k dispozícii. Jamaal síce nemá vážne zranenie, nič sa nedá povedať s istotou, ale podľa všetkého nebude k dispozícii," prezradil tréner Howe.

Posledné zápasy Newcastlu.
Posledné zápasy Newcastlu.Flashscore

Newcastle pre početné zranenia nevie získavať požadovaný počet bodov. V posledných siedmich zápasoch Premier League prehralo mužstvo až šesťkrát a v tabuľke sa nachádza na desiatom mieste so ziskom 29 bodov, čo je o štrnásť menej ako priečky zaručujúce Ligu majstrov.

Tie uzatvára práve Aston Villa, najbližší protivník mužstva zo severu Anglicka. Pomôcť majú navrátilci do zostavy. "Barnes je veľmi blízko k návratu, pravpodepodobne najbližšie zo všetkých, takisto Wilson. O niečo dlhšie sú Willock a Anderson," nechal sa počuť Eddie Howe.

V prvom vzájomnom zápase tejto sezóny dokázal Newcastle zdolať Aston Villu vysoko 5:1, ale odvtedy uplynulo veľmi veľa času a aj forma tímov je úplna opačná. Favoritom v domácom prostredí bude birminghamský tím vedený trénerom Emerym.

Aston Villa - Newcastle (utorok, 21:15)