Zostava 21. kola Premier League: De Bruyne sa vrátil a okamžite žiaril, skvelý Porro

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Zostava 21. kola Premier League: De Bruyne sa vrátil a okamžite žiaril, skvelý Porro

De Bruyne sa po zranení vrátil vo veľkom štýle.
De Bruyne sa po zranení vrátil vo veľkom štýle.Flashscore/Profimedia
Aj keď má Premier League v podstate prestávku a hrá sa menší počet zápasov, stále môžeme sledovať výborné výkony. To je hlavný dôvod, prečo Flashscore Správy prinášajú najlepšiu zostavu, aj keď sa odohralo iba päť stretnutí.
Tím 21. kola Premier League.
Tím 21. kola Premier League.Flashscore

Brankár

Jordan Pickford (Everton) 7,7

Štyri zákroky Pickforda pomohli Evertonu udržať čisté konto a získať cenný bod po remíze 0:0 proti Aston Ville. Anglický reprezentant síce nebol pod stálym tlakom, ale zachoval sa dobre pri šanciach Watkinsa alebo Baileyho.

Obrancovia

Pedro Porro (Tottenham) 8,8

Španielsky obranca potvrdzuje, že má skvelú formu a vďaka vysokému hodnoteniu sa stal najlepším hráčom týždňa v Premier League. Proti Manchestru United vypracoval päť šancí a prihral na gól Richarlisona. Porro takisto nazbieral štyri úspešné sklzy, trikrát získal loptu a rovnaký počet mal aj defenzívnych zákrokov.

Porro dostal najvyššiu známku.
Porro dostal najvyššiu známku.AFP

Rodri (Manchester City) 8,1

Rodri patril ku kľúčovým hráčom pri výhre Manchestru City na pôde Newcastlu. Predviedol až 134 úspešných prihrávok, jasne najviac v stretnutí, vytvoril tri šance a vyhral osem súbojov. Navyše predviedol krásnu asistenciu na gól De Bruyneho.

Levi Colwill (Chelsea) 8,0

Hoci opäť hral ako ľavý obranca, čo nie je jeho primárna pozícia, pôsobil veľmi isto a hral s prehľadom. Aj vďaka jeho výkonu Chelsea získala dôležité tri body proti Fulhamu. Colwill absolvoval šesť úspešných sklzov a defenzívnych zákrokov, pričom desaťkrát získal v súboji loptu.

Diogo Dalot (Manchester United) 7,9

Pravák znova nastúpil na ľavej strane defenzívy a absolvoval veľmi dobré stretnutie proti Tottenhamu. Predviedol štyri úspešné sklzy a takisto rovnaký počet defenzívnych zákrokov, vyhral deväť súbojov, najvyšší počet v stretnutí. Raz dokonca z čiary odkopol loptu a zachránil svojmu tímu aspoň bod.

Stredopoliari

Cole Palmer (Chelsea) 7,7

Mladík vyzerá stále lepšie a lepšie, čo potvrdil dobrým výkonom proti Fulhamu. Palmer sa pohyboval v nebezpečných priestoroch a neustále pôsobil tak, že z jeho aktivity môže prísť nebezpečenstvo. To sa aj stalo, keďže po faule na Sterlinga vsietil z penalty jediný gól zápasu.

Kevin De Bruyne (Manchester City) 8,1

Belgičan sa po dlhom zranení vrátil do Premier League prvýkrát od augusta 2023 a ukázal, že nič nezabudol. Stačilo mu iba 21 minút, aby sa gólom aj asistenciou výrazne podieľal na výhre proti Newcastlu. Nádhernou prihrávkou našiel v nadstavenom čase mladého Bobba a ten rozhodol.

Enzo Fernández (Chelsea) 8,1

Fernández odviedol v strede poľa veľké množstvo práce, nebezpečný bol aj smerom dopredu. Hráči Fulhamu s ním mali plné ruky práce. Argentínsky stredopoliar vytvoril tri šance a skompletizoval štyri driblingy. Defenzívne prispel napríklad tromi úspešnými sklzmi.

Ross Barkley (Luton) 7,7

Barkley po príchode do Lutonu ožil a ukazuje, že je stále kvalitným hráčom. Opäť raz bol kľúčovým mužom svojho tímu a pomohol nováčikovi získať bod proti Burnley, teda v zápase tímov namočených do boja o záchranu. Vytvoril štyri šance a vyhral deväť súbojov v strede poľa.

Chiedozie Ogbene (Luton) 7,9

Ír bol veľmi nebezpečný smerom dopredu, keďže skompletizoval päť úspešných driblingov, čo je najviac spomedzi všetkých hráčov v stretnutí. Vytvoril štyri šance, pričom trikrát vystrelil na bránu, raz mieril vedľa. Defenzíve Burnley narobil množstvo starostí.

Útočník

Richarlison (Tottenham) 7,8

Brazílčan vyzerá ako úplne iný hráč. Strelil šesť gólov v ostatných šiestich ligových dueloch, jedným prispel k remíze na Old Trafforde. Takisto odvádzal veľa roboty pre mužstvo, dobre si kryl loptu, vedel ju podržať a posúvať.