Dunajská Streda v prípravnom zápase zdolala svoju rezervu, dvojgólový Vitális

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Dunajská Streda v prípravnom zápase zdolala svoju rezervu, dvojgólový Vitális
Ostrý ligový štart čaká na DAC 10. februára.
Ostrý ligový štart čaká na DAC 10. februára.TASR
Na predposledný duel prípravného obdobia si Dunajská Streda pred štartom jarnej časti Niké ligy vybrala ako súpera svoj rezervný tím. V domácej aréne si s druholigovým Šamorínom poradila pomerne jednoznačne.

Dunajská Streda - Šamorín 4:1 

Po výhre nad štvrtým mužstvom najvyššej rakúskej súťaže z Hartbergu a prehre s viedenskou Austriou čakal na DAC domáci a veľmi blízky protivník z druhej slovenskej ligy. Kádre sa dobre poznajú, nakoľko Šamorín pôsobí ako "béčko" nikéligistu. Pre tento celok to bol už piaty súboj zimnej prípravy.

Gólový scenár sa začal písať v 23. minúte, keď sa zásluhou Milána Vitálisa ako prvý presadil favorit zápasu. Na maďarského stredopoliara o necelú štvrťhodinu nadviazal Matej Trusa, čím zároveň určil polčasový rezultát. Po 11 minútach druhej polovice prišlo zníženie na 1:2, o ktoré sa postaral 19-ročný Bálint Szolgai. Ďalšie zásahy padli v poslednej 10-minútovke - na 3:1 zvyšoval čiernohorský legionár Matija Krivokapič, konečnú podobu dal výsledku svojím druhým zásahom Vitális.

Pred ligovým meraním síl so Skalicou čaká tím zo Žitného ostrova zápas so Zlínom. Pre Šamorín štartujú ligové povinnosti až 3. marca, dovtedy má naplánované ešte tri stretnutia.

Najbližší program DAC.
Najbližší program DAC.Flashscore