Wrexham pokoril Manchester United, Bayern nestačil na Manchester City. Výhra Tottenhamu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Wrexham pokoril Manchester United, Bayern nestačil na Manchester City. Výhra Tottenhamu

Aktualizované
"Cityzens" sa tešili z výhry nad Bayernom.
"Cityzens" sa tešili z výhry nad Bayernom.TASR
Futbalisti Manchestru United v rámci Tour po USA prehrali s čoraz známejším Wrexhamom pod prstami hereckých vlastníkov Ryana Reynoldsa a Roba McElhenneyho 1:3.

Manchester United - Wrexham 1:3

Na obranu "červených diablov" musíme napísať, že do duelu nenastúpil jediný hráč z ligovej základnej zostavy trénera Erika ten Haga. Najväčšími menami tak boli na skúške hrajúci veterán Jonny Evans, Hannibal Mejbri, Shola Shoretire, pričom po polčasovom striedaní brankárov prišiel do hry Čech Radek Vítek. Na druhej strane odchytal prvé dejstvo Ben Foster

Wrexham sa ujal vedenia presadili sa Lee a Hayden. Za účastníka Premier League znížil v šiestej minúte nadstaveného času Jurado. Prakticky okamžite po polčase videl za nešťastný zákrok červenú kartu jeden z najviac cenených mladíkov United Gore. Konečnú podobu výsledku dal dvadsať minút pred koncom striedajúci Dalby. 

Manchester United v stretnutí predstavil novú vonkajšiu sadu dresov, ktorá však šťastie nepriniesla. Tretí celok uplynulej sezóny najvyššej anglickej súťaže je v akcii aj vo štvrtok v noci. Od 2:30 si už aj so všetkými svojimi hviezdami zmeria sily s Realom Madrid.

Bayern Mníchov - Manchester City 1:2

"Cityzens" sa dostali do vedenia v prvom polčase, keď sa presadil mladý McAtee. Bol to jeho prvý gól za Manchester City na seniorskej úrovni. Následne ale vypadol pre zdravotné problémy Akanji. Bayern cez prestávku vymenil kompletnú jedenástku, súper deväť hráčov.

Nemecký celok dokázal v 81. minúte vyrovnať zásluhou Tela. Výhru aktuálneho držiteľa treble ale zariadil po centri Fodena obranca Laporte. City na ázijskom turné čaká ešte zápas proti Atléticu. Následne sa tím vracia do Európy a od 6. augusta sa predstaví v Community Shield, Európskom superpohári a následne vstúpi do Premier League. Bayern odohrá pred Nemeckým superpohárom ešte tri prípravné stretnutia.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Lion City - Tottenham 1:5

Tottenhamu sa pred pár dňami pre nepriaznivé počasie v thajskom Bangkoku zrušil prípravný zápas proti Leicesteru, takže hral po dlhšej pauze. Možno aj preto prekvapivo prehrával, nakoľko singapurský celok poslal do vedenia Anuar.

Veľké prekvapenie Spurs nedopustili. Kane ešte v nadstavení premenil pokutový kop a Richarlison dvomi zásahmi skóre otočil. Presadil sa i Lo Celso, aby spomínaný Brazílčan uzavrel hetrik. "Kohúti" sa pred štartom Premier League predstavia ešte proti Šachtaru Doneck a Barcelone.

Program prípravných zápasov veľkoklubov