Allegriho 500. vystúpenie pokazil víťazný debut Tudora: Je úžasné vyhrať týmto spôsobom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Allegriho 500. vystúpenie pokazil víťazný debut Tudora: Je úžasné vyhrať týmto spôsobom
Chorvátsky kouč zažil výnimočnú premiéru.
Chorvátsky kouč zažil výnimočnú premiéru. Reuters
Nový tréner rímskeho Lazia Igor Tudor (45) vyjadril spokojnosť so svojím prvým zápasom na lavičke mužstva z hlavného mesta Talianska. Jeho tímu sa doma podarilo zdolať Juventus gólom z nadstaveného času.

Lazio si tak zachovalo malú nádej na účasť v budúcoročnej edícii Ligy majstrov. Aktuálne disponuje aj psychologickou výhodou pred utorkovým súbojom prvého semifinále Coppa Italia, v ktorom zavíta práve na pôdu Juventusu.

V Serii A je rímsky celok so 46 bodmi na siedmom mieste, osem bodov za štvrtou Bolognou. Výber Thiaga Mottu však má zápas k dobru - v pondelok privíta poslednú Salernitanu.

Lazio - Juventus 1:0

Gólovým hrdinom domáceho celku sa v tretej minúte nadstavenia stal Adam Marušič. "Je úžasné vyhrať týmto spôsobom, našu spoločnú cestu sme nemohli začať lepšie. Som rád za hráčov a za spôsob, akým sa v zápase predviedli. Vykročili sme správnou nohou," povedal pre DAZN Tudor po víťaznom debute.

Neskorá strata čo i len bodu pokazila oslavu výnimočnej chvíle Massimiliana Allegriho. Lodivod turínskej starej dámy si totiž proti Laziu odkrútil v pozícii trénera 500. vystúpenie v najvyššej talianskej súťaži.

Napriek tomu, že víťazstvo si Rimania zabezpečili v poslednej minúte, kormidelník odmietol názor, že na strane jeho mužstva bola nejaká dávka šťastia: "Tvrdo trénujeme a to, čo sa stane v deň zápasu, je dôsledkom toho, čo robíme počas týždňa na tréningoch. Nechceme mať žiadne výhovorky."

Iba na lavičke náhradníkov začal stretnutie Immobile"Ciro vedel, že je správne, aby nastúpil Castellanos, keďže v poslednom zápase strelil dva góly. Som tu na to, aby som hráčov motivoval, ale oni musia ukázať odhodlanie. Videl som Immobileho hladného, chce z týchto dvoch mesiacov vyťažiť maximum, to ma teší," vysvetlil Tudor.