Cassano kritizuje herný prejav hráčov Juventusu: Dobrý zápas neodohrali už dva roky

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Cassano kritizuje herný prejav hráčov Juventusu: Dobrý zápas neodohrali už dva roky
Cassano v drese Sampdorie Janov.
Cassano v drese Sampdorie Janov.Profimedia
Turínsky Juventus prežil po vypadnutí v semifinále Európskej ligy s FC Sevilla ďalšie sklamanie a kritika na adresu trénera Massimiliana Allegriho (55) silnie. Fanúšikom sa nepáči predovšetkým spôsob hry mužstva. Súhlasí s nimi aj Antonio Cassano (40).

Allegriho zverenci v semifinále Európskej ligy so španielskym tímom neoslnili, keď v prvom zápase len tesne remizovali 1:1 po góle Federica Gattiho z 97. minúty a v odvetnom stretnutí prehrali po predĺžení 1:2 po zásahu Erika Lamelu.

Vypadnutie Juventusu je trpkou ranou pre trénera a jeho hráčov, ktorí teraz nemajú v záverečnej fáze sezóny o čo hrať. Hroziace riziko ďalšieho odpočtu bodov by mohlo prekaziť ich boj o umiestnenie v prvej štvorke. Klub by sa pred novým ročníkom dostal do ťažkej situácie.

Niekdajší taliansky reprezentant Cassano hovoril o európskom vypadnutí na sociálnej sieti Instagram:

"Andalúzania postúpili zaslúžene, do finále išlo mužstvo, ktoré si to dobrou hrou zaslúžilo viac. Vedeli, ako v ťažkých chvíľach pracovať s loptou. Juventus mal dva protiútoky, dve šance, skóroval a zatvoril to. Vždy je to o tom istom. Hráči nastúpia v Lige majstrov a vyzerajú ako chudáci, hrajú Európsku ligu a je to rovnaké."

"Toto je výsledok. Kto seje vietor, žne búrku. A tento rok nevyhrajú nič. Allegri sa sťažuje na problémy a vyhovára sa na iných, ale o akých problémoch sa bavíme? Dobrý zápas neodohrali už dva roky," nebral si servítku pred ústa.