Divoké nadstavenie v Ríme, Atalanta strhla víťazstvo na svoju stranu v Turíne

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Divoké nadstavenie v Ríme, Atalanta strhla víťazstvo na svoju stranu v Turíne

Aktualizované
Rimania si podelili body s AC Milánom.
Rimania si podelili body s AC Milánom.Profimedia
Futbalisti AS Rím remizovali v sobotňajšom dueli 32. kola talianskej Serie A s AC Miláno 1:1. Oba góly padli v nadstavenom čase. Atalanta bojovala až do konca v Turíne a vyplatilo sa.

AS Rím - AC Miláno 1:1 (0:0)

Góly: 90+4. Abraham - 90+7. Saelemaekers

Pre oboch išlo o dôležitý zápas. Aj z toho hľadiska sa diváci v úvodnej štvrťhodine výraznej šance nedočkali. Krátko po polhodine hry napriahol zblízka Pellegrini, no v ceste mu stál spoluhráč Abraham. Ani po zmene strán sa dlho obraz hry nemenil. Najväčšiu šancu mal hosťujúci Saelemaekers, ktorý si nabehol na center zľava, ale zakončoval tesne nad. Všetko podstatné sa udialo v nadstavenom čase, keď najprv Abraham v páde zvnútra prepálil Maignana, ale zakrátko stihol odpovedať z poslednej akcie Saelemaekers. 

Štatistický pohľad na duel
Štatistický pohľad na duelFlashscore

AS Rím nevyhral v druhom kole v rade, a tak nevyužil príležitosť preskočiť svojho súpera v tabuľke. AC Miláno neprehralo piaty súboj za sebou a má na konte rovnako 57 bodov. Svoje priečky - štvrtú, resp. piatu, si udržali. 

Turín - Atalanta Bergamo 1:2 (0:1)

Góly: 75. Sanabria - 34. Zappacosta, 88. Zapata

Ani druhý sobotný duel talianskej Serie A nepriniesol okulahodiaci úvod. Ako Turín, tak Atalanta hrali opatrne. Prvá príležitosť prišla po polhodine hry. O jedinú strelu medzi tri žrde sa postaral Zappacosta a rovno otvoril skóre. Po zmene strán sa vrátili z polčasovej prestávky lepšie domáci, ktorí mohli vyrovnať, no Vlašič z hranice šestnástky neprestrelil brankára. V 75. minúte ale inkasoval, keď sa presadil Sanabria. Keď už sa zdalo, že si obaja rozdelia bod, prišla 88. minúta, v ktorej rozhodol strelou na zadnú žrď striedajúci Zapata

Zápasová štatistika
Zápasová štatistikaFlashscore

Atalanta ťahá trojzápasovú šnúru bez prehry, vďaka trom bodom sa vrátila na priečky zaručujúce pohárovú Európu, no Inter, ktorý má manko jedného bodu, odohrá súboj v nedeľu s Laziom. Turín prehral po dvoch kolách. Okupuje 12. priečku so 42 bodmi.