Divoký záver v Miláne. Asistencia Dudu na bod nestačila, Inter si udržal prvé miesto

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Divoký záver v Miláne. Asistencia Dudu na bod nestačila, Inter si udržal prvé miesto

Ondrej Duda má za sebou veľmi dobrý výkon.
Ondrej Duda má za sebou veľmi dobrý výkon.Profimedia
Azda iba málokto čakal taký záver, aký sa odohral v Miláne. Líder talianskej Serie A Inter privítal na svojom trávniku Veronu. O víťazstve rozhodli domáci v nadstavenom čase, ale pokojne oň mohli prísť. Na čele tabuľky majú päťbodový náskok pred Juventusom, ktorý v nedeľu nastúpi na ihrisku Salernitany.

Inter - Verona 2:1

V drese Hellasu zasiahli do hry obaja slovenskí reprezentanti Ondrej Duda a Tomáš Suslov. Druhý menovaný mal na kopačke presný zásah, no vo veľkej šanci neuspel. Naopak, po zranení sa vrátil Lautaro Martínez a v 13. minúte Inter viedol. Od sezóny 2004/05 sa Argentínčan stal len druhým hráčom "Nerazzurri", ktorý strelil viac ako pätnásť gólov v prvej časti sezóny (16 v 19 zápasoch). Iba Icardi v ročníku 17/18 nazbieral o jeden viac. Po zmene strán sa dostal do hry Thomas Henry a už po 45 sekundách svojho pobytu na trávniku zužitkoval prihrávku Dudu na vyrovnanie. V prebiehajúcej sezóne Serie A nestrelil z lavičky nikto rýchlejší zásah ako 29-ročný Francúz.

Flashscore známky pre obe základné zostavy.
Flashscore známky pre obe základné zostavy.Flashscore

Divoký záver prišiel v nadstavenom čase. V štvrtej minúte sa presadil striedajúci hráč aj na opačnej strane - Frattesi, keď bol v správnom čase, na správnom mieste a dorážal strelu za chrbát Montipa. Za prostesty videl červenú kartu Lazovič, keďže sa mu nepáčil lakeť Barellu v tvári Ondreja Dudu. V desiatej minúte putoval hlavný arbiter pred monitor, kde videl faul v pokutovom území Interu a ukázal na biely bod. Henry však penaltu nepremenil a zverenci Simoneho Inzaghiho udržali tri body. Suslov hral do 91. minúty, Duda si pripísal plnú minutáž. Verona sa so ziskom 14 bodov nachádza len o skóre nad pásmom zostupu.