Duda s debaklom od Interu, Gyömbér sa zranil. Lazio si udržalo druhú priečku

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Duda s debaklom od Interu, Gyömbér sa zranil. Lazio si udržalo druhú priečku
Aktualizované
Hráči Interu si vychutnali duel vo Verone.
Hráči Interu si vychutnali duel vo Verone.Profimedia
Slovenský futbalový reprezentant Norbert Gyömbér nedohral stredajší zápas 33. kola talianskej Serie A, v ktorom jeho Salernitana remizovala s Fiorentinou 3:3. Tridsaťročný obranca nastúpil v základnej zostave domácich, no pre zranenie striedal už v 14. minúte.

Lazio Rím - Sassuolo 2:0 (1:0)

Góly: 14. Felipe Anderson, 90.+2 Bašič

Lazio sa po víťazstve vrátilo na druhé miesto tabuľky. "Biancocelesti" tak opäť odsunuli oslavy zisku scudetta Neapolu minimálne na zajtra a po dvoch prehrách v rade sa pred dôležitým záverom súťaže opäť dostali na víťaznú vlnu.

Štatistika duelu
Štatistika dueluFlashscore

Hellas Verona - Inter Miláno 0:6 (0:3)

Góly: 37., 61. Džeko, 55. a 90.+2 Martinez, 31. Gaich (vlastný), 36. Calhanoglu

Inter ukončil štvorzápasovú sériu neporaziteľnosti Verony. Rozhodujúce momenty prišli vo fáze medzi 31. a 37. minútou, počas ktorej "Nerazzurri" skórovali trikrát. Jedným z úspešných strelcov bol 37-ročný Edin Džeko, ktorý sa zo svojho posledného ligového gólu tešil takmer na deň presne pred štyrmi mesiacmi. Domáci naopak nedokázali využiť zaváhanie Spezie a zostali na 18. zostupovej priečke. Do druhého dejstva nastúpil od úvodu Ondrej Duda. Jeho krajan stopér Milan Škriniar pre zranenie chýbal.

Štatistika stretnutia
Štatistika stretnutiaFlashscore

AC Monza - AS Rím 1:1 (1:1)

Góly: 39. Caldirola - 24. El Shaarawy, ČK: 90.+5 Celik (AS Rím)

Monza bodovala už v piatom zápase v rade. Síce prehrávala po chybe brankára a následnom góle El Shaarawyho, ale ešte pred koncom prvého polčasu vyrovnal Luca Caldirola svojím druhým gólom v sezóne. Rimania tak nebodovali v treťom zápase po sebe a do dôležitého duelu proti Interu pôjdu ako siedmy tím tabuľky.

Štatistika súboja
Štatistika súbojaFlashscore

AC Miláno - US Cremonese 1:1 (0:0)

Góly: 90.+3 Messias - 77. Okereke, ČK: 90.+6 Pickel (Cremonese)

Rossoneri nedokázali využiť veľkú prevahu na ihrisku na strelenie regulárneho gólu v prvom polčase, keďže prvopolčasový zásah Alexisa Saelemaekersa VAR odvolal pre ofsajd. Ešte väčší šok pre domácich však prišiel v 77. minúte, keď David Okereke poslal Cremonese do vedenia. Junior Messias však dokázal v nadstavenom čase vyrovnať a rozhodol o tom, že aj druhý vzájomný zápas sezóny sa skončil remízou.

Štatistika stretnutia
Štatistika stretnutiaFlashscore

Atalanta Bergamo - Spezia Calcio 3:2 (1:1)

Góly: 32. de Roon, 48. Zapata, 54. Muriel - 18. Gyasi, 64. Bourabia

Spezia, ktorá bojuje o každý bod, aby sa vyhla zostupu z najvyššej súťaže, v stretnutí viedla po dvadsiatich minútach, no vôbec prvej výhry v Bergame sa nedočkala. Krátko po polhodine stihol vyrovnať efektným volejom de Roon. Po zmene strán mieril spoza šestnástky presne Zapata a zakrátko navýšil na rozdiel dvoch zásahov Muriel. Radoval sa z jubilejného stého zásahu v Serii A. Po hodine hry už iba kozmeticky uzavrel rezultát hosťujúci Bourabia. Atalanta vyhrala tretí súboj v rade.

Štatistika duelu
Štatistika dueluFlashscore

Juventus - US Lecce 2:1 (2:1)

Góly: 16. Paredes, 41. Vlahovič - 38. Ceesay (z 11 m)

Dlhé štyri kolá čakali zverenci Allegriho na víťazstvo. Na domácej pôde sa ho Juventus dočkal proti Lecce. Z priameho kopu naštartoval cestu za tromi bodmi Paredes, no po polhodiny hry vyrovnal z penalty Ceesay. Ešte do prestávky stihol vrátiť vedenie "starej dáme" Vlahovič. Na presný zásah čakal takmer tri mesiace. 

Štatistika duelu
Štatistika dueluFlashscore

US Salernitana 1919 - ACF Fiorentina 3:3 (1:1)

Góly: 10., 59. a 81. Dia (tretí z 11 m) - 36. Gonzalez, 71. Ikone, 84. Biraghi

/N. Gyömbér (Salernitana) hral do 14. min/

V drese Salernitany sa hetrikom zaskvel senegalský útočník Boulaye Dia. Jeho tím sa vzdialil od pásma zostupu, päť kôl pred koncom sezóny má pred osemnástym Hellasom Verona osembodový náskok. Z ostatných desiatich kôl zaknihovali ôsmu remízu.

Štatistika stretnutia
Štatistika stretnutiaFlashscore

Sampdoria Janov - Turín 0:2 (0:1)

Góly: 31. Buongiorno, 90.+4 Pellegri, ČK: 90.+8 Amione (Sampdoria)

Turín pokračuje vo výbornej forme na ihriskách súperov. V posledných štyroch dueloch si domov priviezol plný bodový zisk po tretí raz.

Tabuľka Serie A
Tabuľka Serie AFlashscore