Garcia prvú skúšku nezvládol. Neapol s Lobotkom nestačil na Lazio

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Garcia prvú skúšku nezvládol. Neapol s Lobotkom nestačil na Lazio

Stanislav Lobotka odohral celý zápas, ale so spoluhráčmi sa z výhry neradoval.
Stanislav Lobotka odohral celý zápas, ale so spoluhráčmi sa z výhry neradoval. Profimedia
Talianska Serie A má na programe počas aktuálneho víkendu 3. kolo novej sezóny. Popri štyroch sobotných dueloch sa do akcie dostali aj obhajcovia Scudetta "Partenopei". Fanúšikom na domácom trávniku radosť nespravili.

Neapol - Lazio 1:2

Tretie kolo postavilo proti sebe dva celky s úplne odlišnou náladou. Kým Neapol v prvých dvoch kolách nezaváhal. Strelil päť gólov a len jeden inkasoval. Na opačnej strane Lazio pricestovalo na Štadión Diega Armanda Maradonu s dvomi prehrami. Proti "Partenopei" na ich trávniku uspeli vôbec premiérovo od roku 1937 v dvoch súbojoch po sebe. Plnú minutáž si pripísal v drese domácich slovenský reprezentant Stanislav Lobotka.

Štatistika duelu
Štatistika dueluFlashscore

Zverenci Maurizia Sarriho zapli v správny čas. Proti favoritovi viedli od 30. minúty, keď sa presadil Luis Alberto. Iba dvaja stredopoliari v Serii A skórovali a asistovali minimálne raz v ostatných ôsmich sezónach. Okrem tridsaťročného Španiela ešte Giacomo Bonaventura. Hostia viedli iba dve minúty. Piotr Zielinski dal zabudnúť na volanie Saudskej Arábie a prvým gólom v sezóne vyrovnal. Rimania využili návrat z polčasovej prestávky na svoju stránu a v 52. minúte rozhodol Kamada. Pod Vezuvom tak prvýkrát v ročníku vybuchla láva a nový kormidelník Rudi Garcia pri prvej vážnejšej skúške zlyhal.