Hancko do tímu k Lobotkovi? Slovenský obranca je spájaný s presunom do Neapolu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Hancko do tímu k Lobotkovi? Slovenský obranca je spájaný s presunom do Neapolu

Budú pod Vezuvom pôsobiť dvaja Slováci?
Budú pod Vezuvom pôsobiť dvaja Slováci?Profimedia
Nový tréner Neapolu Rudi Garcia (59) nechce, aby tím opustili Victorom Osimhen (24) a Chviča Kvaracchelija (22). Z mužstva však asi odíde Kim Min-Jae (26), namiesto ktorého si vyhliadol Giorgia Scalviniho (19) z Atalanty. V hre je aj príchod Dávida Hancka (25).

La Gazzetta dello Sport a Il Corriere dello Sport tvrdia, že francúzsky tréner už informoval neapolského prezidenta Aurelia De Laurentiisa, že v lete nechce prísť o Osimhena a Kvaraccheliju

Predpokladá sa, že "Partenopei" v prípade predaja nepustia nigérijského reprezentanta za menej ako 150 miliónov eur a v najbližších týždňoch mu ponúknu predĺženie zmluvy. Ak ale produktívny útočník opustí klub, tak hlavným cieľom Neapolu je Jonathan David z Lille.

V Taliansku sa s veľkou istotou píše o tom, že juhokórejský internacionál Kim opustí Štadióm Diega Armanda Maradonu, pričom v pretekoch o obrancu vedie Bayern Mníchov pred Manchestrom United.

Do defenzívy chce Garcia mladého Scalviniho, ktorý by mal nahradiť práve Kima. Majstri Serie A však sledujú aj hráčov ako Danso Kevin (Lens), Hiroki Ito (Stuttgart), Ko Itakura (Borussia Mönchengladbach) či slovenského reprezentanta Dávida Hancka (Feyenoord), ktorý by sa tak v tíme ocitol po boku krajana Stanislava Lobotku.