Inter odstránil ďalšiu prekážku, obrat proti Rimanom režíroval Thuram. Dvojstý gól Immobileho

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Inter odstránil ďalšiu prekážku, obrat proti Rimanom režíroval Thuram. Dvojstý gól Immobileho
Milánčania pokračujú v jazde za titulom.
Milánčania pokračujú v jazde za titulom.Profimedia
Futbalisti milánskeho Interu aj naďalej kráčajú za ziskom majstrovského titulu. Po výhre nad Juventusom uspeli v 24. kole Serie A aj na ihrisku AS Rím, hoci sa na tri body nadreli.

AS Rím - Inter 2:4

Po presných hlavičkách stopérov na oboch stranách poslal "Vlkov" do vedenia v závere prvého polčasu krásnou strelou Stephan El Shaarawy. Hostia tak v lige inkasovali v úvodnom dejstve viac ako raz po prvýkrát od mája 2022. Po zmene strán však opraty do rúk prebral Marcus Thuram, ktorý najskôr vyrovnal a následne dostal pod tlak čerstvú posilu rímskeho klubu Angeliňa, ktorý si strelil vlastný gól. Thuram má na konte 9 zásahov a 7 asistencií.

Dôvod na radosť mal strelec otváracieho gólu Francesco Acerbi. Je trinástym hráčom, ktorý v deň svojich narodenín strelil gól v Serii A v drese Interu a spomedzi nich je najstarším, ktorému sa to podarilo. 

Cagliari - Lazio 1:3

Ciro Immobile strelil 200 gólov v Serii A, čím sa stal 8. hráčom, ktorý dosiahol tento míľnik a zároveň 4. futbalistom, ktorý dosiahol toto číslo za posledných 45 rokov, spolu s Robertom Baggiom (205), Antoniom Di Natalem (209) a Francescom Tottim (250). Slovák Adam Obert hral za domácich do 63. minúty. Tím zo Sardínie neuspel štvrtýkrát za sebou a v tabuľke sa nachádza na predposlednom 19. mieste. Lazio poskočilo na šiestu priečku.

Ďalší výsledok:

Sassuolo - Turín 1:1