Juventus nemá záujem o majstra sveta, Di María si bude hľadať nový klub

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Juventus nemá záujem o majstra sveta, Di María si bude hľadať nový klub
Skúsený futbalista sa stal v Juventuse nepotrebným.
Skúsený futbalista sa stal v Juventuse nepotrebným.Profimedia
Ángel Di María (35) s najväčšou pravdepodobnosťou ukončí po sezóne svoje pôsobenie v turínskom Juventuse. Svetový šampión z Kataru podpísal v lete zmluvu na jeden rok a vedenie slávneho celku údajne nemá záujem o jej predĺženie.

Informácie priniesol žurnalista Romeo Agresti. Tím argentínskeho futbalistu, ktorý do Turína dorazil v lete minulého roka zdarma z PSG, vraj už zvažuje iné možnosti a pripravuje sa na júnový odchod svojho klienta.

Di María neprežil v drese Juventusu ideálnu sezónu. Hoci viackrát ukázal záblesky svojej geniality, trápili ho zranenia. Vo všetkých súťažiach odohral celkovo 38 zápasov, zaznamenal sedem asistencií a strelil osem gólov. Predstavitelia Juventusu však vzali do úvahy hráčov vek, plat, ktorý sa pohybuje okolo 7 miliónov za sezónu, ako aj jeho nekonzistentné výkony.

"Bianconeri" chcú v budúcej sezóne postaviť tím okolo mladších hráčov s nižšími platmi, pretože pre bodový odpočet sa s najväčšou pravdepodobnosťou nepredstavia v Lige majstrov, čo pocíti ich rozpočet.

História zranení Di Maríu.
História zranení Di Maríu.Flashscore