Lecce porazilo Udinese, Monza sa teší po výhre v Spezii

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Lecce porazilo Udinese, Monza sa teší po výhre v Spezii

Aktualizované
Hráči Lecce zaznamenali dôležité víťazstvo.
Hráči Lecce zaznamenali dôležité víťazstvo.Profimedia
Futbalisti Lecce vyhrali v predohrávke 32. kola talianskej Serii A proti Udinese gólom z pokutového kopu tesne 1:0.

Lecce - Udinese 1:0 (0:0)

Gól: 61. Strefezza (pen.)

Prvú veľkú šancu stretnutia mal Oudin, ktorý jemne zasiahol center z krídla, ale loptu nasmeroval tesne vedľa. Na druhej strane vystrúhal krásne nožničky Lovrič, výstavný gól mu zobral brankár Falcone. Blysol sa aj jeho náprotivok Silvestri, chytil hlavičku z hranice päťky, ktorú vyslal Di Francesco.

Lecce sa dostalo do vedenia po hodine hry. Udogie fauloval vo vlastnom pokutovom území a nariadenú penaltu premenil Gabriel Strefezza. Vyrovnanie mal na nohe Ehizibue, z rohu päťky mieril k žrdi, kam včas spadol Falcone. Domáci majú na šestnástom mieste 32 bodov. Udinese je jedenáste a získalo o desať viac.

Lecce vyhralo napriek tomu, že Udinese bolo aktívnejšie.
Lecce vyhralo napriek tomu, že Udinese bolo aktívnejšie.Flashscore

Spezia - Monza 0:2 (0:1)

Gól: 21. Ciurria, 90+3. Augusto

Domáci Kovalenko mohol poslať Speziu do vedenia, avšak jeho obrovská stopercentná šanca ostala nevyužitá, keďže brankár Di Gregorio predviedol úžasný zákrok pri strele zvnútra päťky. Zakráto tak udrela Monza. Patrick Ciurria trafil z hranice pokutového územia k žrdi.

Kovalenko hrozil pred obomi bránami, nakoľko si takmer strelil vlastný gól. V snahe zablokovať center loptu nadvihol tak, že padala pod brvno. Skvele zareagoval Drągowski. Vyrovnať mohol Agudelo, avšak najskôr preváhal ideálnu pozíciu na zakončenie a následne mieril nad.

Hostia tak pridali poistku zásluhou Carlosa Augusta a v tabuľke sa po výhre posunuli už na deviate miesto. Spezia je sedemnásta s jednobodovým náskokom pred zónou zostupu.

Štatistický pohľad na stretnutie.
Štatistický pohľad na stretnutie.Flashscore
Aktuálna tabuľka talianskej najvyššej súťaže.
Aktuálna tabuľka talianskej najvyššej súťaže.Flashscore