Lecce sa so Speziou rozišlo bez gólov, Neapol zdolal Inter

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Lecce sa so Speziou rozišlo bez gólov, Neapol zdolal Inter
Aktualizované
O osude stretnutia Neapolu s Interom rozhodla červená karta.
O osude stretnutia Neapolu s Interom rozhodla červená karta.Profimedia
Futbalisti Lecce remizovali v 36. kole talianskej Serie A so Speziou 0:0. Body sa delili aj v dueli Turína s Fiorentinou. Majstrovský Neapol si poradil s milánskym Interom.

Lecce - Spezia 0:0

S remízou nemôžu byť aktéri duelu spokojní, pretože ide o celky, ktoré sú namočené v záchranárskych prácach. Najviac sa tak zrejme tešia hráči Hellasu Verona, tí majú po prehre s Atalantou stále šancu vybojovať si budúcoročnú účasť medzi talianskou elitou. 16. Lecce má 33 bodov, Spezia je o priečku nižšie s 31 bodmi.

Zápas veľa futbalovej krásy nepriniesol.
Zápas veľa futbalovej krásy nepriniesol.Flashscore

Turín - Fiorentina 1:1 (0:0)

Góly: 66. Sanabria - 48. Jovič

Záver ligového ročníka priniesol súboj tímov, ktoré už nemajú o čo hrať a nachádzajú sa v pohodlnom strede tabuľky. Talianske "piánko" bolo cítiť aj na trávniku. Fiorentina síce viedla zásluhou presného zásahu Joviča krátko po odpískaní druhého polčasu, Turín v 66. minúte vyrovnal vďaka gólu Sanabriu. Domácim patrí 10. priečka, Fiorentina je jedenásta s rovnakým počtom bodov - 50.

Hodnotenie aktérov stretnutia.
Hodnotenie aktérov stretnutia.Flashscore

SSC Neapol - Inter Miláno 3:1 (0:0)

Góly: 67. Anguissa, 85. Di Lorenzo, 90+5. Gaetano - 82. Lukaku

ČK: 41. Gagliardini

Prestížny zápas majstra s finalistom Ligy majstrov priniesol jednoznačný výsledok. Inter hral viac ako polovicu duelu v oslabení, čo hráči SSC využili prvýkrát v 67. minúte. Hoci osem minút pred koncom vyrovnal Romelu Lukaku, ktorý v závere sezóny našiel stratenú formu, dva zásahy domácich znamenali víťazstvo celku spod Vezuvu. 

Neapol - Inter v reči čísel.
Neapol - Inter v reči čísel.Flashscore

Udinese - Lazio 0:1 (0:0)

Gól: 61. Immobile

Rímske Lazio okupuje po víťazstve nad Udinese tretiu priečku tabuľky, k čomu pomohlo aj zaváhanie milánskeho Interu. O troch bodoch pre hostí rozhodla úspešne premenená penalta Immobileho.