Morata, Icardi, Scamacca či David. Kto zakotví na hrote útoku milánskeho AC?

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Morata, Icardi, Scamacca či David. Kto zakotví na hrote útoku milánskeho AC?

Vráti sa Španiel do Serie A?
Vráti sa Španiel do Serie A?Profimedia
AC Miláno chce v lete podpísať zmluvu s novým útočníkom, pričom Gianluca Scamacca (24) a Álvaro Morata (30) sú údajne na vrchole zoznamu kandidátov.

Podľa utorňajšieho vydania denníka La Gazzetta dello Sport je útočník West Hamu Scamacca ich hlavným cieľom a "Rossoneri" budú v najbližších dňoch pokračovať v rozhovoroch s "kladivármi". Ako potenciálny cieľ talianskeho klubu sa spomína aj Mehdi Taremi z Porta, ale iránsky internacionál by na San Sire zaplnil predposledné miesto pre hráčov, ktorí nie sú z EÚ.

S prestupom do Milána je spájaný aj Lois Openda z Lens, rokovania medzi oboma klubmi momentálne neprebiehajú. To isté platí aj pre Jonathana Davida z Lille. V hre je i Samuel Chukwueze z Villarealu.

Viaceré renomované zdroje v Taliansku, vrátane Sky Sport a Danieleho Longa, tvrdia, že Morata je konkrétnejším cieľom giganta zo Serie A. Španielsky reprezentant má predĺžiť zmluvu s Atléticom Madrid do roku 2026, ale v zmluve s "Colchoneros" bude mať výkupnú klauzulu vo výške 10 miliónov eur, čo je suma, ktorá zapadá do prestupovej stratégie Milánčanov.

Sport Mediase minulý týždeň informoval, že AC začalo rokovať s bývalým útočníkom Interu Maurom Icardim, ktorý sa po ročnom hosťovaní v Galatasarayi vrátil do PSG.

Jeho manželka a agentka Wanda Naraová nedávno zverejnila na Instagrame emotikon presýpacích hodín pred Duomo di Milano, čo naznačuje, že by sa čoskoro mohlo niečo stať. Zdá sa však, že rozhovory medzi klubom  a Argentínčanom nie sú v pokročilom štádiu.

Milánčania mali za hlavný cieľ pre útok Marcusa Thurama, ale francúzsky reprezentant ich ponuku odmietol a rozhodol sa pre mestského rivala. Útočník sa v utorok ráno podrobil lekárskej prehliadke u "Nerazzurri". Rovnako ani Romelu Lukaku nie je ochotný podpísať zmluvu s priamym konkurentom a do terajšieho pôsobiska chce prísť na trvalý prestup z Chelsea.