PSG lanári Thurama, do hry sa vložilo aj milánske AC

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

PSG lanári Thurama, do hry sa vložilo aj milánske AC

Mladý Francúz má viacero nápadníkov.
Mladý Francúz má viacero nápadníkov.Profimedia
Súboj o Marcusa Thurama (25) naberá na obrátkach. Favoritom na zisk francúzskeho zakončovateľa je podľa Corriere Dello Sport AC Miláno, ktoré navýšilo svoju ponuku a nazdáva sa, že má v porovnaní s ďalším záujemcom PSG veľkú výhodu.

Thuram sa zdá byť prioritným cieľom Milána na posilnenie útoku po odchode Zlatana Ibrahimoviča. Francúz je k dispozícii ako voľný hráč, keďže jeho zmluva v Mönchengladbachu vyprší 30. júna.

V sobotňajšom tlačenom vydaní denníka Tuttosport novinár Antonio Vitiello napísal, že "Rossoneri" zvýšili svoju platovú ponuku za francúzskeho reprezentanta. O syna legendy Serie A Liliana sa údajne zaujíma niekoľko ďalších klubov vrátane PSG, Barcelony a RB Lipsko, ale giganti Ligue 1 sú pre Milánčanov považovaní za najvážnejšieho konkurenta.

Podľa Sky Sport Italia sú Taliani čoraz viac presvedčení o tom, že 25-ročného hráča podpíšu, pretože mu na rozdiel od PSG môžu ponúknuť ústrednú úlohu vo svojom projekte. Bohatý parížsky klub si stále nevybral nového trénera na budúcu sezónu, zatiaľ čo Miláno bude v ročníku 2023-24 pokračovať so Stefanom Piolim.

Thuram a jeho futbalová vizitka.
Thuram a jeho futbalová vizitka.Flashscore