Mourinho láka do Ríma hviezdu PSG, Dybala chce vyšší plat

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Mourinho láka do Ríma hviezdu PSG, Dybala chce vyšší plat

Veratti by sa mohol vrátiť do Talianska.
Veratti by sa mohol vrátiť do Talianska.Profimedia
Prestupové obdobie je v plnom prúde a nezaháľajú ani v rímskom AS. Tréner José Mourinho (60) údajne zatelefonoval stredopoliarovi PSG Marcovi Verrattimu (30), aby ho zlákal do "večného mesta". Vyššiu mzdu navyše požaduje najväčšia hviezda tímu.

Radio Roma informovalo, že Rím kontaktoval gigantov Ligue 1, aby začal skúmať možnosť prestupu 30-ročného talianskeho stredopoliara, ktorý je zrejme na odchode z francúzskej metropoly.

Verratti v tejto sezóne odohral za PSG takmer 3000 minút v celkovom počte 38 vystúpení, ale začal mať pochybnosti o svojej budúcnosti v klube, čo ho viedlo k tomu, že zvažuje návrat do Talianska.

Ako informoval denník Corriere della Sera, Mourinho osobne zavolal Verrattimu, aby s ním prediskutoval myšlienku prestupu do Ríma v najbližších mesiacoch, pričom chcel talentovaného záložníka presvedčiť.

Záujmu "Giallorossi" napomáha silný vzťah s PSG, ale hlavným problémom sa teraz zdá byť vysoký plat talianskeho reprezentanta. Riešením by mohlo byť hosťovanie s opciou na trvalý prestup.

Svoju budúcnosť v tíme aktuálne zvažuje Paulo Dybala. 29-ročná argentínska hviezda podpísala s rímskym celkom minulé leto zmluvu na tri roky. V súčasnosti je najlepšie plateným hráčom v tíme, keďže jeho góly a asistencie mu prinášajú dostatočné príplatky na to, aby jeho aktuálny plat predstavoval približne 6 miliónov eur v čistom.

Ligové štatistiky Dybalu v minulej sezóne.
Ligové štatistiky Dybalu v minulej sezóne.Flashscore

Kľúčovým faktorom v Dybalovej zmluve je jeho uvoľňovacia klauzula vo výške 12 miliónov eur, ktorá platí pre zahraničné kluby. Rím ju chce odstrániť a ochrániť svoj nový talizman, ale zrejme to nebude lacné. Bývalý hráč Juventusu je do 10. júla na dovolenke, následne sa rozbehnú rokovania o novom pracovnom dokumente. Z Talianska však idú správy, že Dybala bude požadovať vyšší plat.