Náhrada za Vlahoviča? Juventus si v Anglicku vyhliadol hviezdičku MS U20

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Náhrada za Vlahoviča? Juventus si v Anglicku vyhliadol hviezdičku MS U20

Casadei s cenou pre najlepšieho strelca MS U20.
Casadei s cenou pre najlepšieho strelca MS U20.Profimedia
Podľa denníka La Gazzetta dello Sport sa Juventus intenzívne zaujíma o talentovaného Cesareho Casadeia (20) z Chelsea a je pripravený priviesť ho do Turína na hosťovanie s opciou, respektíve ho zahrnúť do obchodu s Dušanom Vlahovičom (23).

Bývalý stredopoliar Interu bol najlepším strelcom majstrovstiev sveta hráčov do 20 rokov v Argentíne a vyhlásili ho za najlepšieho hráča turnaja. Podľa Gazzetty má Juventus veľký záujem o mladého futbalistu, ktorý prišiel do Chelsea z Interu minulé leto za 20 miliónov eur.

Casadei strávil druhú časť ročníka 2022/23 v Readingu v anglickej Championship, ale "Blues" ho údajne chcú v sezóne 2023-24 otestovať v niektorej z prvých európskych líg.

Juventus je údajne pripravený prijať Casadeia na hosťovanie, ale chce opciu na kúpu na konci sezóny. Alternatívou je zaradenie talianskej hviezdičky do výmenného obchodu za Dušana Vlahoviča.

Chelsea nechce za srbského internacionála minúť viac ako 60 miliónov eur, pričom by do dohody pridala jedného zo svojich hráčov, aby sa vyrovnala cene "starej dámy" vo výške 80 miliónov. Giganti zo Serie A stále uprednostňujú obyčajnú ponuku v hotovosti, ale Casadei by bol ich obľúbenou možnosťou, ak by anglická strana tlačila na výmenu hráča a peňazí.