Mourinhovci s druhou výhrou v sezóne, Orsolini hetrikom zostrelil Empoli

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Mourinhovci s druhou výhrou v sezóne, Orsolini hetrikom zostrelil Empoli

Aktualizované
Futbalisti AS Rím dosiahli druhú výhru v sezóne.
Futbalisti AS Rím dosiahli druhú výhru v sezóne.Profimedia
Talianska Serie A mala v nedeľu na programe ďalšie štyri stretnutia v rámci 7. kola. Hneď v úvodnom sa blysol hetrikom Orsolini (26). Rímske AS dosiahlo druhé víťazstvo v ročníku.

AS Rím - Frosinone 2:0

José Mourinho sa pred stretnutím vyjadril, že sa napriek negatívnym výsledkom o svoju pozíciu nebojí. Za pravdu mu dali jeho zverenci v dueli s nováčikom. O druhých troch bodoch v sezóne rozhodol Lukaku v 22. minúte. Len Batistuta (6) a El Shaarawy (4) strelili viac gólov než belgický kanonier vo svojich prvých piatich vystúpeniach za Rím v Serii A. Po zmene strán, opäť po asistencii Dybalu, poistil výhru Pellegrini. Frosinone je desiate a má o bod viac (9) než AS Rím

Bologna - Empoli 3:0

Siedme kolo strelcom praje. V sobotu sa štyrmi gólmi blysol v drese Interu Martínez a tromi na neho nadviazal Talian Orsolini. Skóre otváral krátko po dvadsiatej minúte a tretím zásahom uzatváral v nadstavenom čase. Stal sa prvým hráčom Bologne, ktorému sa podarilo streliť minimálne gól v šiestej sezóne po sebe. Niečo podobné sa naposledy podarilo Giuseppemu Signorinovi od sezóny 98/99 do 03/04. Dvadsaťšesťročný zakončovateľ si tak premiérovým hetrikom v najvyššej talianskej súťaži otvoril gólový rezultát prebiehajúceho ročníka a vykúpil svoj celok z troch bezgólových remíz. 

Posledným hráčom Bologne, ktorý strelil tri zásahy, bol Rodrigo Palacio (Fiorentina, máj 2021). Z pohľad Talianov zamierime ešte hlbšie - do marca 2009, keď sa trikrát presadil Marco Di Vaio. Pre Bolognu to bolo ešte len druhé víťazstvo. Na konte má 10 bodov. Empoli je s tromi predposledné. Predbehnúť ho môže Cagliari (2).

Ďalšie výsledky:

Udinese - Janov 2:2

Atalanta - Juventus 0:0