Neapol chce urobiť ďalší krok k titulu. Raspadori: Zápas s Juve bude mať vysoké tempo

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Neapol chce urobiť ďalší krok k titulu. Raspadori: Zápas s Juve bude mať vysoké tempo
Raspadori by chcel nad hlavu zdvihnúť Scudetto.
Raspadori by chcel nad hlavu zdvihnúť Scudetto.Profimedia
Hráči SSC Neapol v nedeľu cestujú do Turína, kde na nich čaká šláger 31. kola Serie A s Juventusom. Zatiaľ čo tréner Luciano Spalletti (64) pred veľkým duelom s médiami nehovoril, jeho zverenec Giacomo Raspadori (23) prezradil zaujímavosti z tábora celku spod Vezuvu.

Neapolčania nezvládli štvrťfinálový dvojzápas Ligy majstrov s AC Miláno a po konečnom výsledku 1:2 sa ich účinkovanie v milionárskej súťaži skončilo. Už o tri týždne však môžu zdvihnúť nad hlavy pohár pre víťaza Serie A, prvý za viac než tri dekády.

"Jednou z našich najlepších kvalít v tejto sezóne je schopnosť prepnúť sa zo stavu eufórie a sklamania, ako je to aj v tomto prípade. Je smutné, že nemôžeme pokračovať európskou cestou, na druhej strane je v tíme prítomná túžba odraziť sa späť a pripraviť sa na súboj s Juventusom tým najlepším spôsobom," prezradil Raspadori v rozhovore pre Radio Kiss Kiss Napoli.

Giacomo Raspadori.
Giacomo Raspadori.Profimedia

"Je to pre nás mimoriadne dôležitý duel, pretože nám stále chýba dosť bodov, aby sme mohli oslavovať titul. Zápas sa bude niesť vo vysokom tempe a už sa nevieme dočkať úvodného hvizdu," pokračoval.

Raspadori hovoril aj o svojom vzťahu s kanonierom Victorom Osimhenom, ktorý bude hlavnou ofenzívnou zbraňou tímu v snahe prelomiť hradby turínskej obrany: "Je to skvelý hráč a veľmi dobrý človek. Kvôli ľuďom ako on sme tak úspešní. Ak máte spoluhráčov, ktorí sú vždy ochotní pomôcť, dosiahnete veľké výsledky."