Nebol som sám sebou, hovorí po streleckom prebudení Belotti

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Nebol som sám sebou, hovorí po streleckom prebudení Belotti

Belotti chce zabudnúť na nevydarenú sezónu.
Belotti chce zabudnúť na nevydarenú sezónu.Profimedia
AS Rím začal sezónu prehrou a doma iba remizoval so Salernitanou 2:2, ale jeden z jeho hráčov mohol byť stále v dobrej nálade. Fanúšikom sa konečne pozitívnym spôsobom pripomenul Andrea Belotti (29).

Útočník prišiel minulý rok z Turína s povesťou skúseného kanoniera, o to väčšie sklamanie však predstavovali jeho výkony. V sezóne 2022/2023 zasiahol do 31 zápasov v Serii A a nestrelil ani jeden gól, pričom všetky štyri jeho zásahy padli v pohárových súťažiach.

Nový ročník odštartoval omnoho lepšie a v nedeľu skóroval dvakrát. V 17. minúte otvoril skóre a potom sedem minút pred koncom zabezpečil deľbu bodov.

"Nebol som sám sebou, chýbalo mi to. Minulá sezóna bola náročná a určite som nebol stopercentne fit. Tento rok je iný a cítim, že môžem tímu pomôcť. Chcem streliť čo najviac gólov, ktoré sú potrebné na zisk bodov, dnes sa nám podarilo zaknihovať len jeden," povedal.

Prestupový termín sa končí vo väčšine Európy o desať dní a "Giallorossi" určite nepovedali na trhu posledné slovo. Dôvodom je práve situácia s útočníkmi, Tammy Abraham je dlhodobo mimo hry a veľa sa špekuluje o rokovaniach s Atalantou ohľadom Duvána Zapatu.

"Tréner a klub majú svoje predstavy a ja musím vždy, keď dostanem šancu, urobiť maximum. Remíza pred vlastnými fanúšikmi nikdy nie je dobrý výsledok. Inkasovali sme dva góly, zároveň sme zahodili veľa šancí. Musíme vyhrávať najmä doma," uvedomuje si Belotti.