Nedisciplinované Lazio s tromi červenými kartami a zlatý žolík milánskeho AC Okafor

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Nedisciplinované Lazio s tromi červenými kartami a zlatý žolík milánskeho AC Okafor

Žolík na pohľadanie má meno Noah Okafor.
Žolík na pohľadanie má meno Noah Okafor.Profimedia
Milánske AC má za sebou náročnú predohrávku 27. kola talianskej Serie A. V Ríme proti Laziu sa dlho zdalo, že sa obaja rozídu zmierlivo. Až prišiel samotný záver a o slovo sa prihlásil Noah Okafor (23).

Lazio - AC Miláno 0:1

Hosťom sčasti pomohli domáci svojou nedisciplinovanosťou. už v 51. minúte videl druhú žltú kartu v priebehu siedmich minút Pellegrini a predčasne zamieril do spŕch. V 76. minúte sa Rafael Leão radoval predčasne, keďže systém VAR odhalil ofsajd. Naopak, jeho spoluhráč Okafor, ktorý prišiel na trávnik v 71. minúte, rozjasal hostí platným zásahom dve minúty pred koncom. 

Dvadsaťtriročný ofenzívny futbalista sa zaradil so štvrtým gólom "z lavičky" k Jovičovi a Martínezovi. Žiadny iný hráč v talianskej najvyššej súťaži neskóruje častejšie, keď sa dostane na trávnik v priebehu hry. Lazio v nadstavenom čase prišlo o ďalších dvoch hráčov. Červenú kartu videl za šarvátku prv Marušič a po ňom aj Guendouzi.

Štatistika stretnutia.
Štatistika stretnutia.Opta by Stats Perform

Rimania sa stali po Palerme (vs. Bologna) od roku 2012 prvým celkom s tromi vylúčeniami v jednom strete. Domáci tak dohrali stretnutie ôsmi. Rovnaké číslo svieti pri ich klube aj v tabuľke. AC Miláno stráca na druhú Juventus bod.