Opäť nový tréner pre Lobotku? Conte videl prehru Neapolu, je pripravený nahradiť Mazzariho

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Opäť nový tréner pre Lobotku? Conte videl prehru Neapolu, je pripravený nahradiť Mazzariho

Zamieri Conte do klubu zo Serie A?
Zamieri Conte do klubu zo Serie A?Profimedia
Úradujúci majster talianskej Serie A sa v poslednom období trápi. Poslednú prehru Neapolu v Turíne videl priamo z tribúny aj Antonio Conte (54), ktorý mal prísť so zaujímavým vyjadrením. Ostrieľaný Talian je vraj pripravený nahradiť aktuálneho trénera mužstva spod sopky Vezuv.

Conte počas víkendu sledoval ďalší kolaps Neapolu, ktorý prehral na štadióne turínskeho FC 0:3. "Partenopei" vyhrali od návratu Mazzarriho na lavičku iba tri zápasy najvyššej talianskej súťaže, na lídra ligovej tabuľky z Interu strácajú priepastných 20 bodov. 

Svojské riešenie problému mal nájsť práve Conte. Podľa CalcioNapoli24 fanúšikom aktuálneho majstra povedal, že je pripravený pripojiť sa k tímu na konci tohto ročníka. "Dá sa to, ale chcem, aby sa veci urobili poriadne," mal sa nechať počuť bývalý tréner Juventusu, Interu, Chelsea či Tottenhamu.

Rodák z Lecce s Neapolom rokoval o kontrakte už v októbri, ponuku však odmietol, pretože nechcel prevziať vedenie od iného manažéra v rozbehnutej sezóne. Vedenie klubu, v ktorom pôsobí aj slovenský reprezentant Stanislav Lobotka, v novembri odvolalo Rudiho Garciu a francúzskeho taktika nahradilo Walterom Mazzarrim. Toskánsky tréner prijal zmluvu do konca súťažného kolotoča 2023/24 a v júni z funkcie pravdepodobne odíde. Tým by sa opäť mohli otvoriť dvere pre Conteho príchod.