Predĺženie úspešnej spolupráce. Juventus privedie Milika natrvalo

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Predĺženie úspešnej spolupráce. Juventus privedie Milika natrvalo

Milik v drese "starej dámy".
Milik v drese "starej dámy".Profimedia
Arkadiusz Milik (29) by sa mal v stredu stať "staronovou" posilou turínskeho Juventusu. Klub sa dohodol s Olympique Marseille na trvalom prestupe. Poľský futbalista bol doteraz v Taliansku na hosťovaní.

Medzi Juventusom a Marseille sa konečne našla dohoda o Milikovi, ktorý za "Bianconeri" odohral v minulej sezóne celkovo 2122 minút v 39 zápasoch a vo všetkých súťažiach skóroval deväťkrát. Taliansky celok chcel zľaviť z pôvodných 7 miliónov eur + 2 v bonusoch a transakcia by ho mala stáť 6 miliónov. Hráča si vyžiadal tréner Massimiliano Allegri.

Spokojný bol aj Milik, ktorý už od tréningového kempu hovoril, že chce zostať v Turíne a dúfa v dohodu medzi klubmi. Hoci Poliak v minulej sezóne nemal vždy najlepšiu formu, suma za prestup je v porovnaní s cenami na dnešnom futbalovom trhu mimoriadne výhodná.

Je to hráč, ktorého Allegri oceňoval na ihrisku, ale aj mimo neho, keďže bývalý hráč SSC Neapol čakal na svoje príležitosti bez vytvárania tlaku. Milik sa tak stal spoľahlivým náhradníkom, ktorý dokázal zaťažiť unavené obrany súpera z lavičky, hoci mu sedelo aj miesto na ihrisku vedľa Dušana Vlahoviča.