Sampdoria sedem zápasov bez víťazstva, definitívne opúšťa Serie A

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Sampdoria sedem zápasov bez víťazstva, definitívne opúšťa Serie A
Aktualizované
Pereyra rozhodol duel so Sampdoriou.
Pereyra rozhodol duel so Sampdoriou.
Profimedia
Futbalisti Udinese Calcio zvíťazili v pondelňajšom zápase 34. kola nad Sampdoriou Janov 2:0. Hostia tak stratili šancu na udržanie sa v Serii A, keďže im patrí posledné miesto a na sedemnástu Veronu strácajú štyri kolá pred koncom sezóny trinásť bodov. Domáci poskočili o tri priečky a momentálne sú na 9. pozícii.

Empoli - US Salernitana 1919 2:1 (1:0)

Góly: 38. Cambiaghi, 63. Caputo - 86. Piatek

Empoli vďaka víťazstvu preskočilo svojho súpera v tabuľke a patrí mu štrnáste miesto. Na súpiske hostí chýbal slovenský reprezentant Norbert Gyömbér, ktorého trápi zranenie stehna. Domáci načali Salernitanu po polhodine hry, keď ťažili zo svojej aktivity a prevahy. Caputo našiel centrom Cambiaghiho, ktorý hlavou nasmeroval loptu do dolného rohu brány. Bol to jeho šiesty gól v ročníku.

Štatistika stretnutia
Flashscore

Po zmene strán odskočilo Empoli do dvojgólového trháku, keď sa k odrazenej lopte po rohovom kope dostal Caputo a krížnou strelou rozjasal domáce tribúny. Salernitana štyri minúty pred záverečným hvizdom už iba korigovala nepriaznivý vývoj. Piatek stál presne tam, kde mal a dorazil loptu do siete. 

Udinese Calcio - Sampdoria Janov 2:0 (2:0)

Góly: 9. Pereyra, 34. Masina

Udinese rozhodlo o svojom jedenástom triumfe v sezóne ešte do prestávky. Najskôr Ebosele predviedol výborné sólo cez celé ihrisko, pred bránou ponúkol otvárací zásah Pereyrovi, ktorý nezaváhal. V 34. minúte zvýšil na rozdiel dvoch gólov a uzavrel konečný rezultát Masina. Nabehol si na center do pokutového územia a hlavou bol chirurgicky presný k pravej žrdi. Domáci sa držia so 46 bodmi na deviatej priečke. Sampdoria nevyhrala v siedmom kole v rade.

Štatistika stretnutia
Flashscore

Sassuolo - Bologna 1:1 (1:1)

Góly: 15. Berardi - 42. Domínguez 

Sassuolo si rozohralo duel s tabuľkovým susedom výborne. Po prvých pätnástich minútach viedlo gólom Berardiho. Lenže v samom závere prvého dejstva sa blysol Domínguez. Bologna má na konte 46 bodov. Domáci o dva menej. 

Tabuľka Serie A
Flashscore