Sampdoria si rozdelila bod so Sassuolom v zaujímavom dueli

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Sampdoria si rozdelila bod so Sassuolom v zaujímavom dueli
Sampdoria si delila bod so Sassuolom.
Sampdoria si delila bod so Sassuolom.Profimedia
Predposledné 37. kolo talianskej Serie A spojilo v piatkovej predohrávke beznádejne poslednú Sampdoriu, na ktorej pôdu pricestovalo trináste Sassuolo. Obaja sa rozišli zmierlivo po remíze 2:2.

Sampdoria Janov - Sassuolo 2:2 (1:2)

Góly: 8. Gabbiadini, 78. Erlič (vl.) - 9. Berardi, 11. Henrique

Posledný domáci zápas tímu z Janova pred zostupom do druhej najvyššej súťaže bol hneď v úvode gólovou smršťou, keď na jeho rýchly gól z 8. minúty odpovedal súper dvakrát v priebehu nasledujúcich 180 sekúnd. Najskôr Manolo Gabbiadini využil zaváhanie hosťujúceho stopéra a poradil si aj s koncovkou. Vedenie však netrvalo dlho, pretože hviezda hostí Berardi skóroval z priameho kopu. Na modlu čierno-zelených nadviazal v 11. minúte hlavičkou Brazílčan Matheus Henrique, ktorého našiel center z pravej strany. Sassuolo po bleskovom obrate s ľahkosťou kontrolovalo hru a naďalej si vytváralo zaujímavé šance.

Štatistika duelu
Štatistika dueluFlashscore

Úvod druhého polčasu patril jednoznačne domácim, ale dlho sa nedostávali do žiadnych gólových príležitostí nielen pre organizovanú defenzívu súpera, ale aj pre nepresnú finálnu fázu. Na druhej strane malo Sassuolo opäť šancu zmeniť skóre. Emil Konradsen Ceide zakončoval zvnútra šestnástky, ale prestrelil domácu bránu.

Súboj priniesol viacero zaujímavých príležitostí
Súboj priniesol viacero zaujímavých príležitostíFlashscore

Čierno-zelení potom predviedli skvelú kombináciu v strede ihriska, ktorá vyústila do dobrej šance Berardiho. Jeho strelu zblokoval jeden z brániacich hráčov. O chvíľu neskôr 28-ročný krídelník prešiel cez Andreu Pinamontiho, ale napokon minul bránu. Po rohovom kope, pri ktorom Fabio Quagliarella hlavičkoval loptu za seba, namieril Erlič loptu hlavou do vlastnej siete, vďaka čomu Sampdoria získala aspoň bod. Ten by sa však nekonal, keby Martin Türk v závere zápasu nepredviedol dva fantastické zákroky.