Telenovely nemám veľmi rád, uzavrel Allegri kauzu Bonucci

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Telenovely nemám veľmi rád, uzavrel Allegri kauzu Bonucci
Allegri musí od úvodu sezóny riešiť nepríjemné kauzy.
Allegri musí od úvodu sezóny riešiť nepríjemné kauzy.AFP
Ako sa dalo predpokladať, tlačová konferencia trénera Juventusu Massimiliana Allegriho (56) v predvečer ligového zápasu s Laziom sa stala dobrou príležitosťou vrátiť sa k dvom najhorúcejším témam: Bonucciho kauze a pozitívnym výsledkom Pogbu na testosterón.

Kauza Bonucci

"Myslím si, že nie je čo povedať. Povedali sme toho veľa a už nie je čo dodať. Telenovely vysielajú na piatom kanáli a ja ich nemám veľmi rád. Prajem mu veľa šťastia na ihrisku aj mimo neho. Odišiel do tímu, ktorý hrá Ligu majstrov, čo bude dôležité aj z pohľadu motivácie."

Leonardo Bonucci
Leonardo BonucciAFP

Prípad Pogba

"Mrzí ma, že sa situácia stala, ale nemám k tomu čo dodať aj preto, že prebieha vyšetrovanie. Povedať v tejto chvíli, čo sa zmení, je ťažké. Bol suspendovaný, čakáme na ukončenie konania. Potom padne rozhodnutie a ja budem môcť povedať, čo sa mení. V tejto chvíli vieme, že v zápase s Laziom hrať nebude a myslím si, že to isté platí aj o Sassuole. Potom uvidíme."

"Sústredíme sa na to, čo máme. Je toho pred nami veľa. Pre nás je sobotňajší zápas dôležitý, je to priamy súboj, musíme sa k tomu postaviť čo najlepšie."

Paul Pogba
Paul PogbaProfimedia

Ako Pogbu nahradiť

"Nerobme chybu, že sa budeme snažiť o podobné charakteristiky. Každý má svoje špecifiká. Musíme z mužstva vyťažiť maximum. Lazio je pre nás priamym konkurentom, aby sme skončili v prvej štvorke, čo je náš cieľ, aby sme sa vrátili do Ligy majstrov. Sezóna je dlhá, musíme sa pripravovať zápas za zápasom. Budú ťažké aj menej ťažké momenty."

"Pogba je 30-ročný muž, ktorý utrpel zranenie, vynaložil všetko úsilie, aby sa mu darilo, ale, bohužiaľ, momentálne sa veci nevyvíjajú dobre. Je to iný hráč ako ostatní."

Návrat Chiesu

"Chiesa je späť, má za sebou dni rekonvalescencie a je šanca, že bude hrať od začiatku. Locatelli si v reprezentácii počínal veľmi dobre, potreboval to."

Federico Chiesa
Federico ChiesaAFP

"Mužstvo trénovalo dobre. Tí, ktorí zostali, majú za sebou týždeň dobrej práce, zatiaľ čo ostatní sú späť v dobrej kondícii. Je tu túžba urobiť slušný výsledok proti Laziu, ktoré odohralo dobrý zápas a vyhralo v Neapole. Je ťažké zostaviť zostavu, pretože sú hráči, ktorí si zaslúžia hrať, ale musia sedieť."

Juventus - Lazio (sobota, 15:00)