Thuram vrátil Inter na čelo. Giroudovi sa strelecky na Štadióne Diega Maradonu darí

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Thuram vrátil Inter na čelo. Giroudovi sa strelecky na Štadióne Diega Maradonu darí

Marcus Thuram si pôsobenie v Interi užíva.
Marcus Thuram si pôsobenie v Interi užíva.TASR
Futbalisti SSC Neapol v základnej zostave so slovenským stredopoliarom Stanislavom Lobotkom (28) remizovali v nedeľňajšom šlágri 10. kola Serie A s AC Milánom 2:2, keď v druhom polčase stiahli dvojgólové manko.

Neapol - AC Miláno 2:2

Už po prvej polhodine vyhrávali hostia o dva góly. Oba strelil Olivier Giroud. Odkedy hrá za AC (21/22), strelil na Štadióne Diega Armanda Maradonu štyri presné zásahy. Na žiadnej inej vonkajšej pôde sa Francúzovi nedarí strelecky viac. Domáci lodivod urobil tri zmeny a obraz hry sa po zmene strán zmenil. Po hodine hry zariadil bod Giacomo Raspadori. Presadil sa z priameho kopu. V talianskej Serii A to bol vôbec prvý takýto zásah v prebiehajúcom ročníku. Predchádzajúci trafil presne na konci mája Candreva z Udinese. Slovenský reprezentant odohral celé stretnutie. Neapol je po remíze štvrtý, štyri body za tretím AC.

Inter Miláno - AS Rím 1:0 

Zverenci Josého Mourinha čelili v prvom dejstve dvanástim strelám. Rimania sa neodhodlali ani k jednej. Takýto negatívny počin sa im podaril premiérovo od ročníka 2004/05. V druhom polčase rozhodol o troch bodoch Marcus Thuram. V prvých desiatich zápasoch by sme hľadali v drese "Nerazzurri" márne niekoho ďalšieho, kto bol zapojený do deviatich gólov (štyri zápasy, päť asistencií). Štatistický portal Opta uvádza toto číslo od sezóny 2004/05. Francúz vrátil Inter na čelo tabuľky. "Vlci" nenadviazali na ostatné tri triumfy a sú ôsmi.

Cagliari - Frosinone 4:3

Do histórie vošlo po nedeli Cagliari. Stalo sa prvým mužstvom, ktoré ešte v 70. minúte prehrávalo 0:3, ale po záverečnom hvizde svietilo na ukazovateli skóre stav 4:3. Neuveriteľný obrat zariadil v nadstavenom čase dvojgólový Pavolleti. Hráči Claudia Ranieriho sa dočkali prvého víťazstva v sezóne. Mládežnícky reprezentant Slovenska Adam Obert sedel na lavičke náhradníkov.

Ďalší zápas 10. kola Serie A: 

Monza - Udinese 1:1