V pohári im naložili, teraz ich čaká ligový boj. Allegri: Hrať v Salerne nikdy nie je ľahké

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

V pohári im naložili, teraz ich čaká ligový boj. Allegri: Hrať v Salerne nikdy nie je ľahké

Juventus by rád zopakoval pohárový výkon.
Juventus by rád zopakoval pohárový výkon.Profimedia
Juventus sa stretne so Salernitanou druhýkrát v priebehu štyroch dní. Napriek víťazstvu 6:1 v Coppa Italia ale nemôže považovať víťazstvo zo súboja v Serii A za samozrejmosť, povedal v sobotu manažér Massimiliano Allegri (56).

Vo štvrtok Juventus na domácej pôde ľahko zvíťazil v osemfinále Talianskeho pohára, keď už v úvodnej minúte prehrával. V nedeľu ho čaká ligový stret na ihrisku Salernitany, ktorá sa nachádza na dne tabuľky. "Hrať v Salerne nikdy nie je ľahké, čaká nás náročné prostredie, budú nám chcieť odplatiť štvrtkový výsledok," povedal koču favorita a pokračoval:

"Predovšetkým sa však návratom do ligového diania pokúsia nadviazať na svoje víťazstvo vo Verone, ktoré podporilo ich snahu o udržanie sa v Serii A." Po sobotňajšom víťazstve Interu nad Veronou má "stará dáma" na druhom mieste pred posledným súbojom prvej polovice sezóny päťbodový odstup od lídra.

"Bude to veľmi komplikovaný zápas, chlapci to vedia. Musíme sa pokúsiť uzavrieť prvú polovicu čo najlepšie, potom začneme myslieť na ligové odvety. Základom je udržať si odstup na piate miesto v tabuľke," dodal kormidelník s odkazom na 11-bodový náskok na piatu Bolognu.

"Opakujem to aj tentoraz - naším prvoradým cieľom musí byť kvalifikovať sa do ďalšieho ročníka Ligy majstrov, naďalej musíme dobre pracovať," vysvetlil.

Allegri tiež naznačil, kto nastúpi proti Salernitane. "Caviglia bude hrať. Cambiaso má však horúčku a pravdepodobne nenastúpi. Čo sa týka Keana, ten sa ešte nevrátil k tréningu, takže nejaký čas potrvá, kým ho budeme mať opäť k dispozícii," vravel a ďalej naznačil:

"Vráti sa Bremer a myslím si, že nastúpia aj Gatti a DaniloWeah by taktiež mohol hrať, ale ešte som sa nerozhodol. Vyberiem najlepšiu možnú zostavu." Juventus má pred tretím AC sedembodový náskok, zatiaľ čo Salernitana má z 18 stretnutí iba 12 bodov a so zápasom k dobru stráca na sedemnáste Cagliari tri body.

Tabuľka Serie A.
Tabuľka Serie A.Flashscore