Žreb Slovenského pohára určil semifinálové dvojice. Obhajcu trofeje vyzve Podbrezová

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Žreb Slovenského pohára určil semifinálové dvojice. Obhajcu trofeje vyzve Podbrezová
Trnava sa môže chystať na semifinále s Podbrezovou.
Trnava sa môže chystať na semifinále s Podbrezovou.TASR
Slovenský pohár už pozná zloženie semifinálových protivníkov, rozhodol o tom štvrtkový žreb. V tejto fáze súťaže pripadá do úvahy už aj predĺženie, nastať však môže len v odvetnom zápase. Prvé duely sa teda môžu skončiť remízovým výsledkom.

Posledný štvrťfinálový súboj sa odohral v stredu 13. marca. Po vyradení minuloročného finalistu zo Slovana sa z postupu medzi najlepšiu štvoricu tešila Podbrezová. Tréner Skuhravý po cennej výhre neskrýval odhodlanie k celkovému triumfu v Slovenskom pohári: "Chceme ho vyhrať, je to pre nás výzva a urobíme pre to maximum."

O niečo skôr ako železiari si svoju semifinálovú účasť zabezpečil trnavský Spartak, ktorý vyradil Michalovce. V závere februára sa o prekvapenie postarali treťoligové Lipany, keď po penaltovom rozstrele zmarili nádej Skalice. V rovnaký deň prenikol do najlepšej štvorky aj Ružomberok po tom, čo najtesnejším výsledkom zdolal Dunajskú Stredu.

Semifinálový žreb určil, že Lipany vyzvú Ružomberok a obhajca trofeje z Trnavy si v dvojzápase zmiera sily s Podbrezovou. O termínoch stretnutí sa ešte bude rozhodovať. Finále je na programe 1. mája v Košiciach.