Ako vážne je zranený Vavro? Klub vylúčil zlomeninu. Reprezentant je nominovaný na pohár

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ako vážne je zranený Vavro? Klub vylúčil zlomeninu. Reprezentant je nominovaný na pohár

Denis Vavro opustil cez víkend trávnik vo veľkých bolestiach na nosidlách.
Denis Vavro opustil cez víkend trávnik vo veľkých bolestiach na nosidlách.Profimedia
Nedeľňajší súboj sa pre slovenského reprezentačného stopéra Denisa Vavra (27) skončil ani nie po 25 minútach. Spoza šestnástky napriahol, vystrelil a po dostúpení protihráča zostal v bolestiach ležať na trávniku. Zákrok na jeho holennú kosť bol taký tvrdý, že ho domáci lekári odniesli na nosidlách.

Okamžite sa domáce médiá pýtali, či to nie je pre 27-ročného futbalistu v tomto roku konečná. S Vavrom to nevyzeralo vôbec dobre. Vedenie klubu upokojilo fanúšikov i verejnosť krátkou správou na svojich sociálnych sieťach: "Rozsah zranenia zatiaľ nepoznáme, ale nejde o zlomeninu," priniesla Kodaň na sociálnej sieti X (predtým Twitter).

Denis Vavro patrí k stabilnej súčasti nielen trénera Calzonu v národnom tíme Slovenska, ale svoje pevné miesto má tiež pod Jacobom Neestrupom v dánskom mužstve. Najnovšie udalosti môžu naznačovať, že nejde o nič vážne a prvotné obavy sa nemusia vôbec naplniť. Kodaň má pred sebou štvrťfinálový pohárový dvojzápas so Silkeborgom. Meno rodáka z Partizánskeho v nominácii nechýba. 

V lige odohral Vavro 16 zápasov s jedným zásahom.
V lige odohral Vavro 16 zápasov s jedným zásahom.Flashscore

Či je naozaj v prípade Vavra všetko v poriadku, ukážu nasledujúce dni. Tureckí priaznivci dokonca hovoria o "hre" pred kľúčovým posledným vystúpením v skupine Ligy majstrov. Práve Galatasaray pricestuje o týždeň v utorok do Kodane bojovať o druhú - postupovú - priečku. Obaja majú 5 bodov. V prípade remízy a víťazstva United s Bayernom sa budú radovať "červení diabli". V dánskej Superlige sú hráči trénera Neestrupa na treťom mieste. V ostatných troch kolách získali iba bod. Na vedúci Midtjylland strácajú tri body.