Trnava blízko k remíze s Austriou, rozhodol nadstavený čas. V akcii aj ďalší nikéligisti

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Trnava blízko k remíze s Austriou, rozhodol nadstavený čas. V akcii aj ďalší nikéligisti

Aktualizované
Gašparíkov káder si na Malte pripísal druhú prehru.
Gašparíkov káder si na Malte pripísal druhú prehru.Profimedia
Slovenské futbalové kluby pokračujú v zimnej príprave na jarnú časť svojich súťaží. V akcii sú tímy z Niké ligy i mužstvá z druhého poschodia. Trnavčania siahali na Malte na bod zo zápasu s Austriou, no napokon prehrali. Neuspela ani Skalica, banskobystrická Dukla neinkasovala a vyhrala. Priateľské duely si vyskúšali aj Michalovce a Ružomberok.

Trnava - Austria Viedeň 2:3

Spartak vstúpil do Tipsport Malta Cupu prehrou 0:2 s Olomoucom. Ďalšou prekážkou Gašparíkových zverencov bola viedeňská Austria, ktorá si z úvodného duelu podujatia odniesla remízu 0:0 s Hradcom Králové. V druhom vystúpení oboch strán sa gólový scenár začal plniť krátko pred polčasovou prestávkou. Na zásah Galvaa zo 43. minúty dokázal o pár okamihov odpovedať Djuričin.

Aj druhá polovica ponúkla gólové rany až na svojom konci. Ešte predtým sa však presadil Polster, ktorý poslal rakúsky tím do vedenia. V 87. minúte ale z pokutového kopu vyrovnal Bainovič a zdalo sa, že zápas sa skončí nerozhodne. Všetko ale zmenil nadstavený čas a rozhodujúca rana Grubera.

Najbližší program Trnavy.
Najbližší program Trnavy.Flashscore

Skalica - Výškov 0:1

Po mesačnej zápasovej pauze si Záhoráci v prípravnom stretnutí zmerali sily s lídrom druhej najvyššej českej súťaže. Výškovská prestávka trvala ešte o mesiac dlhšie ako tá skalická. Pre oba celky to teda bol prvý duel zimnej prípravy, o úspechu českého mužstva rozhodol svojím zásahom v 41. minúte guinejský legionár Abdoulaye Sylla. Skaličanov najbližšie čaká účasť na podujatí Tipsport liga.

Banská Bystrica - Považská Bystrica 3:0

V zostave aj s Róbertom Polievkom si siedmy káder po jesennej časti Niké ligy vyskúšal meranie síl s Považanmi. Ofenzívny líder Dukly sa síce gólovo nepresadil, no favorit duelu nezaváhal. Strelecky ho potiahli Rymarenko, Depetris a Slebodník. Banská Bystrica má pred štartom jarnej časti naplánované ešte tri prípravné súboje.

Najbližší program Dukly.
Najbližší program Dukly.Flashscore

Kisvárda - Michalovce 1:1

Posledné mužstvo maďarskej najvyššej súťaže privítalo predposledný tím Niké ligy. Pre oboch protivníkov to bol zápasový štart prípravného obdobia. Ako napovedá tabuľkové postavenie, Kisvárdu aj Michalovce pravepodobne čaká boj o záchranu príslušnosti v prvej lige. Na súpiske zemplínskeho celku sa nachádzala už aj najnovšia posila Enzo Arévalo. V 87. minúte stanovil podobu konečného rezultátu Samuel Ramos, ktorý je v tíme z východu Slovenska na skúške.

Ružomberok - Pohronie 2:1

Tempo prípravných súbojov okúsili už aj Ružomberčania, pod Čebraťom hostili deviaty káder 2. ligy. Domáci sa presadili dvakrát, v oboch prípadoch šlo o zásahy zo začiatkov polčasov. V piatej minúte otváral skóre Chobot, po necelých deviatich minútach druhej polovice zvyšoval na 2:0 Jackuliak. Z pohľadu hostí korigoval 19-ročný Jakub Jokel.

Výsledky tímov z 2. ligy:

Myjava - Púchov 1:2

Prešov - Trebišov 5:0

Győr - Šamorín 3:0