Trnava neuspela na Malte ani do tretice, v kádri súpera dvaja Slováci

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Trnava neuspela na Malte ani do tretice, v kádri súpera dvaja Slováci
Tréner Michal Gašparík sa výhry svojich zverencov nedočkal ani do tretice.
Tréner Michal Gašparík sa výhry svojich zverencov nedočkal ani do tretice.Profimedia
Futbalisti Spartaka Trnava prehrali aj v treťom zápase v rámci prípravného Tipsport Malta Cupu, keď tentoraz nestačili na český Hradec Králové po výsledku 1:2, čím obsadili konečnú štvrtú priečku v skupine.

Hradec Králové - Trnava 2:1

Zverenci trénera Michala Gašparíka predtým podľahli českej Sigme Olomouc 0:2 a rakúskej Austrii Viedeň 2:3. Proti ďalšiemu účastníkovi najvyššej českej súťaže nezačali ideálne, keď po dvadsiatich minútach prehrávali po trefe Daniela Vašulína a zároveň už hrali bez zraneného Jakuba Paura.

Po zmene strán Hradec zvýšil náskok, presadil sa Daniel Horák, na ktorého reagoval v 65. minúte Marco Djuričin. Rakúsky zakončovateľ je zároveň jediným autorom trnavských gólov (2) z hry na turnaji, proti Austrii sa presadil aj Filip Bainovič, no z penalty. V závere Spartak nedokázal vyrovnať, s prípravným turnajom na Malte sa lúči s tromi prehrami a skóre 3:7.

Za český klub hrali od začiatku dvaja Slováci - gólman Pavol Bajza a krídelník Lukáš Čmelík, ktorý videl žltú kartu. Ich krajan zo stredu poľa, Samuel Dancák, presedel duel na lavičke náhradníkov.

Štatistiky duelu.
Štatistiky duelu.Flashscore